Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Luka Modrić me zbog godina zove 'sine', a ja njega 'tata'...'

'Luka Modrić me zbog godina zove 'sine', a ja njega 'tata'...'

Kada je saznao da mi otac ima 35, nije mi vjerovao. Tada mi je rekao da ga trebam poštovati jer je dovoljno star da mi bude otac, rekao je Rodrygo o Luki Modriću...

VIDEO

Brazilac Rodrygo jedan je od mladih talenata koji se posljednjih godina otisnuo u Real Madrid. Tek mu je 19 godina, a španjolski prvak ga je itekako masno platio. Iskeširali su Santosu 45 milijuna eura, ali to je bila i svojevrsna pobjeda nad Barcelonom koja ga je također željela. Kada najvećeg rivala pobijedite u bilo čemu, e onda je sve slađe.

Rodrygo je odigrao u La Ligi 19 utakmica i zabio dva gola, ali zato je zasjao u Ligi prvaka gdje je zabio četiri gola u isto toliko susreta, a posebno ga pamti Galatasaray kojem je utrpao tri komada. Mladi Brazilac nije još ni blizu pokazao sve što zna, ali riječ je o razigranom dječarcu koji i dalje sazrijeva i shvaća što je profesionalni nogomet. Ima u njemu materijala, brazilske nogometne romantike i vica u igri, ali Real će itekako morati imati strpljenja. 

Rodrygo se u Realu vrlo brzo sprijateljio sa suigračima, a poseban odnos ima s hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem kojeg zove 'tata'. To je otkrio na Twitteru u jednom podcastu. 

REAL MADRID v REAL SOCIEDAD SPANISH KING CUP 2019/2020. ROUND QUARTERFINAL.

- Kada je saznao da mi otac ima 35, nije mi vjerovao. Tada mi je rekao da ga trebam poštovati jer je dovoljno star da mi bude otac. Od tada me stalno zove 'sine', a ja njega 'tata'.

Luka će u rujnu napuniti 35 godina, ali je i dalje jedan od najboljih igrača madridskog kluba. Dok je Iniesta u njegovim godinama otišao u Japan, Xavi igrao u Kataru, Modrić je jedan od stožernih igraća velikog Reala. I to je nešto zbog čega se Modriću mora dignuti spomenik. Nije posustao ni u poznim nogometnim godinama, a trenira još jače i žešće nego prije.

La Liga Santander - Real Madrid v Villarreal

Na terenu izgleda lepršavo, jednostavno uživa u nogometu znajući da je na kraju karijere i želi to iskoristiti na najbolji mogući način. Svjestan je da je svojevrsni uzor brojnim igračima, a svojim primjerom im daje do znanja kako se treba ponašati u nogometu i kada ste sve postigli. A tako profitira i Real.

La Liga Santander - Real Madrid v Eibar

Rodrygo je pohvalio i belgijskog majstora Edena Hazarda.

- Igranje s njim je san. On je jedan od mojih idola i toliko je dobar igrač. Čast je igrati s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...