Obavijesti

Sport

Komentari 113

Luka, ostani! Dalić ga želi i za Euro: 'Poraz mu je teško pao, a bit će šteta i žal ako se oprosti'

Luka, ostani! Dalić ga želi i za Euro: 'Poraz mu je teško pao, a bit će šteta i žal ako se oprosti'

Nismo o tome razgovarali. Moramo se pripremiti za tu utakmicu, a nadam se da će ostati u reprezentaciji. Naravno, on će o tome odlučiti sam. Imamo utakmicu u subotu i nakon toga ćemo razgovarati, kaže izbornik

VIDEO

Luka Modrić (37) nije uspio odvesti Hrvatsku do drugoga uzastopnog finala Svjetskog prvenstva. Nakon Moskve, zapeo je na Lusailu, Argentina je pobijedila 3-0, a kapetanu "vatrenih" nije bilo lako. Ipak, smogao je snage i čestitao Messiju i društvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dalić otkrio probleme s ozljedama i dodao: Sudac nas je iritirao, a korner je bio prespor 01:37

Izbornik Zlatko Dalić dan nakon utakmice govorio je u Modrićevoj budućnosti. Luka, podsjetimo, nije mogao potvrditi hoće li nositi dres "vatrenih" i iduće godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jučer je bio jako razočaran, teško mu je pao poraz i utakmica. Logično je da se tako osjeća, bilo mu je stvarno teško. Koncentracija nam je na utakmici u subotu, nismo o tome razgovarali. Moramo se pripremiti za tu utakmicu, a nadam se da će ostati u reprezentaciji. Naravno, on će o tome odlučiti sam. Imamo utakmicu u subotu i nakon toga ćemo razgovarati - rekao je izbornik.

Hrvatsku očekuju kvalifikacije za Euro i završnica Lige nacija, a već za godinu i pol i Europsko prevnstvo u Njemačkoj. Naravno, plasira li se tamo. Dalić je jasno dao do znanja da će ostati i nakon Katra. Uostalom, ima i ugovor.

Što se Modrića tiče, u završnici utakmice protiv Argentine malo mu je stradao nos, što ga je još malo dotuklo.

- Dogodila se situacija u kojoj je Luka šutirao po golu, odbila se lopta i pogodila ga u glavu. To te još više pogodi i ubije. Sve skupa se dogodi. Ako se Luka oprosti od reprezentacije, za sve navijače cijelog svijeta bit će šteta i žal. Pokazao je toliko toga dobroga nogometnoga, ali se pokazao i kao vrhunski profesionalac. Kad pobijedi i izgubi, ponaša se kao pravi profesionalac. Njemu je teško, a on će sam donijeti odluku. I meni će biti teško ako drugačije odluči, ali cijeli svijet poštuje Modrića. Bilo bi lijepo da nastavi - rekao je Dalić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića