Obavijesti

Sport

Komentari 46

Luka: Ponosan i počašćen što sam u društvu takvih velikana

Luka: Ponosan i počašćen što sam u društvu takvih velikana
2

Nevjerojatno zvuči podatak da Luka Modrić zbog ozljeda nije igrao više od četiri mjeseca prošle godine, no ipak su ga nogometaši izabrali u idealnu jedanaestoricu

VIDEO

Prvi put u povijesti u 11. izboru Udruge profesionalnih nogometaša (FIFPro) i Fife u najbolju postavu godine uvršten je jedan Hrvat. Iako bi velika većina ljubitelja nogometa ocijenila da će to biti Ivan Rakitić , ipak se radi o Luki Modriću koji je prošle godine zbog silnih ozljeda kombinirano bio izvan terena više od četiri mjeseca.

"Vrlo posebna večer za mene i vrlo posebno priznanje! Hvala svim nogometašima koji su mi iskazali veliko priznanje uvrštavanjem u najbolju momčad godine. Počašćen i ponosan u društvu velikana", napisao je Modrić na Facebooku i Instagramu .

Pravo izbora najboljih 11 imalo je 26.478 nogometaša iz 68 zemalja, što je rekord u obje kategorije. Modrić je, uz Neymara i Paula Pogbu , debitant u idealnih 11, dok su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo uvršteni rekordni deveti put .

- Prije svega, želim svima u Hrvatskoj sretnu i uspješnu 2016. godinu. I eto, započela je priznanjem zbog kojeg sam osobito počašćen. Čini me ponosnim što su me profesionalni igrači diljem svijeta svojim glasovima u uvrstili u ovu nevjerojatnu momčad. Stvarno sam uzbuđen kada vidim u kojem sam društvu oko sebe. To je nešto što smo svi onako, kad smo bili djeca, maštali kad smo počeli igrati nogomet - rekao je Modrić za Novu TV i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Htio bih naglasiti kako će mi ova nagrada biti dodatan motiv da se još žešće trudim kako bih bio još bolji. Činjenica što sam prvi Hrvat u idealnoj postavi još je jedan razlog da budem ponosan i stvarno sam presretan. Noć za pamćenje i trenutak za pamćenje, stvarno sam presretan zbog ovog priznanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi posebno zahvalio suigračima

Pokretanje videa...

24sata Video 00:37

"Čestitam Leu Messiju na petoj "Zlatnoj lopti", Daniju Alvesu, Andrésu Iniesti i Neymaru te mom suigraču iz Hrvatske Luki Modriću na uvrštenju u idealnu postavu Fife i FIFProa kao i treneru Luisu Enriqueu na nagradi za najboljeg trenera momčadi. Još jedno priznanje za sjajnu 2015. godinu", napisao je Ivan Rakitić na Facebooku i Instagramu .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...