Obavijesti

Sport

Komentari 21

Luka tražio pojačanja pa dobio veterana Brada Friedela (40)

Luka tražio pojačanja pa dobio veterana Brada Friedela (40)
1

Bivši golman Liverpoola i Galatassaraya u prijašnjim godinama se etablirao kao jedan od najboljih u Premiershipu, sretni smo što je s nama, objavili su Spursi

VIDEO

Oduševljeni smo što možemo objaviti da je Brad Friedel novi golman Tottenhama, piše na službenoj stranici londonskog kluba. Bivši golman Galatassaraya, Columbusa, Liverpoola, Blackburna i Aston Ville ima 40 godina i teško da može biti dugoročno pojačanje za momčad koja u sljedećim sezonama namjerava igrati Ligu prvaka.

'Bivši golman Liverpoola i Galatassaraya u prijašnjim godinama se etablirao kao jedan od najboljih golmana Premiershipa', stoji na stranici Tottenhama.

No teško da je Luka Modrić mislio upravo na njega kada je rekao da 'ili će Spursi dovesti pojačanja ili odlazim'. Luka je navodno to rekao među priajteljima, a Sunu je to prenio neimenovani izvor iz Tottenhama.

- Da, mogu potvrditi da je Brad izabrao "spurse", ali za njega je bila vrlo teška odluka napustiti Aston Villu. Brad je zaista uživao u periodu provedenom ondje. Navijači i osoblje bili su zaista izuzetni i znam da Brad Villi želi samo uspjeh. Ali sada je za njega vrijeme da krene dalje i zaista se veseli Tottenhamu i želi se nametnuti u momčadi i pomoći joj da se vrati među četiri najbolje - komentirao je McGill.

Friedel u Aston Villu dolazi bez odštete nakon tri godine provedene u Aston Villi, a dan nakon službenog isteka ugovora s klubom iz Birminghama, 1. srpnja, potpisat će dvogodišnji vjernost Spursima.

- Brad je vrhunski golman s velikim iskustvom. Odlično je za nas da imamo tri tako iskusna golmana u Cudicciniju, Gomesu i Friedelu. Sva trojica će imati priliku sljedeće sezone - rekao je za kraj Harry Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige