Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lukaku može prestići Ronalda! Treba mu gol Sevilli i taj trofej

Lukaku može prestići Ronalda! Treba mu gol Sevilli i taj trofej
1

Već je mogao dostići Ronalda, ali kad je za Inter bio dosuđen jedan penal Lukaku je uzeo loptu i dao ju 17-godišnjem Espositu. Nije pumpao svoju statistiku nego klincu poklonio uspomenu za cijeli život

VIDEO

Kad se u Man Unitedu podvlačila crta pod učinak Romelua Lukakua (27) zaključci su uvijek bili pod radnim naslovima 'Očekivalo se više', 'Ima problem s težinom', 'Kad je najvažnije nema ga nigdje'...

U obzir ne nije uzimalo niti koliko je cijeli United pogubljen nakon odlaska Alexa Fergusona, niti da je Lukaku ama baš svake sezone na 15, 20, 25 golova...

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Inter najavio dolazak velikog trenera

Pokretanje videa...

Antonio Conte, Inter 00:49

Antonio Conte sam je priznao kako se na vrh glave popeo svim čelnicima Intera dok prošlog ljeta napokon nisu pristali Old Traffordu platiti 70-ak milijuna za belgijskog diva.

Godinu dana kasnije: United je ispao u polufinalu, a Inter je u finalu Europske lige. Serie A je okončana sa tek bodom manje od Juventusa, a Lukaku je - najbolji strijelac i lider svlačionice koja radi golemi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

Prije 23 godine jedan je drugi napadač došao među Nerazzurre. Genij, jedan od najvećih koji su ikad obuli kopačke: Luis Nazario da Lima - Ronaldo. Brazilski, pravi i originalni, nogometaš 's druge planete'.

FILE PHOTO: Ronaldo scores the second goal in Inter

U svojoj prvoj sezoni u Interu Ronaldo je u svim natjecanjima zabio 34 gola i osvojio Europsku ligu. Lukaku u svoj prvoj sezoni u Interu, uoči završnog čina - finala Europske lige sa Sevillom u petak, na kontu ima: 33 gola.

Jedan gol i pobjeda i bit dostići će učinak čovjeka koji je za sve 'devetke' prije i poslije njega bio i ostao druga dimenzija, klasa teško dostižna i pogledom, a kamoli onime što se može napraviti na nogometnom terenu.

Ali Belgijac je cijelu planetu Inter, cijelu nogometnu Italiju i Europu ove sezone oduševio ama baš svime što čini i na travnjaku i van travnjaka. Za razliku od Icardija sa Lukakuom je došla pozitiva, nema više skandala, golova ima i više, a uz to Lukaku dodaje i rad u obrani kakav Icardi nikad nije imao niti će imati.

Inter Milan - Bayer Leverkusen

Znao je maestro Conte koga dovodi i zašto na njemu inzistira. Bio je u Premiershipu, dobro vidio kakva je Lukaku igračina.

O Romelu Lukakuu zapravo sve govori jedna scena: već je mogao dostići Ronalda po broju golova, ali kad je u napadačkom duetu s njim na travnjaku bio 17-godišnji Sebastiano Esposito, a za Inter bio dosuđen penal, Lukaku je - uzeo loptu, dao ju klincu i rekao:

- Evo ti lopta. Tvoj prvi gol za Inter, onaj koji se ne zaboravlja cijelog života... Uzmi loptu i zabij.

Nije pumpao svoju statistiku nego klincu poklonio uspomenu za cijeli život. To je Romelu Lukaku. Ljudina. I napadač čija je prva sezona u gigantu Interu jednaka - Ronaldovoj!

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao