Obavijesti

Sport

Komentari 11

Lutz vodi Cibonu u Donjeck pa prepušta mjesto Jasku Repeši

Lutz vodi Cibonu u Donjeck pa prepušta mjesto Jasku Repeši
1

Repeša bi sredinom idućeg tjedna trebao postati novi trener Cibone, a par dana poslije i vratiti se na mjesto hrvatskog izbornika, s kojeg je otišao nakon EP-a '09.

VIDEO

Promjena je bila pozitivna, barem za mene osobno. Trener Danny nas je posložio na prave pozicije, vjeruje mi i pustio me da igram, rekao je Antwain Barbour nakon što je u pobjedi Cibone nad Union Olimpijom 81-70 zabio 22 koša.

Trener Danny je Danijel Lutz, donedavni pomoćnik Joke Vrankovića, koji je preuzeo klupu nakon njegova odlaska s trenerske pozicije. Prvi je put ovaj 32-godišnjak, kojeg je u stručni stožer Cibone promovirao Velimir Perasović 2008. godine, samostalno vodio Cibonu. Na klupi je uz njega bio i Nikša Prkačin, sportski direktor, koji će uskoro u upravu, a svoje će mjesto prepustiti Vrankoviću.

- Lijepo ga je bilo imati uza se zbog njegove igračke karijere i veličine – rekao je sramežljivi i samozatajni Lutz, pojasnivši da ne misli na velik prostor koji Prkačin zauzima na klupi.

Iako mu je premijera prošla uspješno, Lutz se neće dugo zadržati na klupi. Vodit će momčad još samo u utorak u 3. kolu Eurokupa u Donjecku.

- Rekli su mi samo da sam tu za dvije utakmice i to je to – dodao je.

Nakon povratka u Zagreb, a prije derbija s Cedevitom idućeg vikenda, Cibona bi trebala novim trenerom imenovati Jasmina Repešu, koji nije bio na utakmici. Osim što će postati trener ''vukova'', Jasko se nametnuo i kao glavni kandidat za mjesto izbornika hrvatske reprezentacije, koja će 4. prosinca doznati protivnike u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Sloveniji. Očito se mora poštivati tradicija prema kojoj su trener Cibone i izbornik ista osoba. Joke Vranković u manje od tri mjeseca ostao je bez oba posla, a Repeša bi ga naslijedio u razmaku od nekoliko dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna