Obavijesti

Sport

Komentari 16

M. Bandić: Maksimir ćemo sredit, a prije i Kajzericu!

M. Bandić: Maksimir ćemo sredit, a prije i Kajzericu!
1

Prvo ide izgradnja stadiona na Kajzerici i u isto vrijeme konzerviranje Maksimira radi sprečavanja daljnjeg propadanja, kaže gradonačelnik Bandić

VIDEO

U srijedu su se sat vremena prije utakmice Dinamo - Hajduk, na dva Dinamova radnika, srušile keramičke pločice sa zida, a radnici su na sreću lakše ozljeđeni. Iako do nesretnog slučaja nije trebalo ni doći, Milan Bandić se ne uzrujava previše.
- Nema potrebe preuveličavati nezgodu. Riječ je o ispadanju 50-ak četvornih metara pločica sa zida stepeništa sjeverne tribine pri čemu su, nažalost, ozlijeđena dva radnika.
Isti je to Bandić koji je nebrojeno puta obećao izgradnju i dovršetak 'maksimirskog cirkusa'. S obzirom na najnovija događanja oglasili su se iz Gradskog poglavarstva koje je poslalo prioćenje:
- Činjenica je da početak problema maksimirskog stadiona datira iz vremena prije preuzimanja odgovornosti upravljanja gradom ove gradske vlasti. Mi nastojimo anulirati dugogodišnji nemar i umanjiti neminovnu štetu. U zadnjih mjesec dana, moj tim i ja, održali smo dva sastanka s ljudima koji su na međunarodnom natječaju dobili posao dovršetka stadiona i za kojih mjesec dana izaći ćemo u javnost s punom informacijom.
- Poznato je da sam ja za dovršetak stadiona u Maksimiru, poznato je i to da sam predložio referendum, kojim bismo građane uključili u tu, za grad važnu odluku, a poznato je također da je tu inicijativu odbila Gradska skupština Grada Zagreba.
- Sada preostaje iznalaženje modela u okviru zakonskih propisa Republike Hrvatske, o tome kako ići u realizaciju dovršetka maksimirskog stadiona, i to u tri etape. Znači, prvo izgradnja stadiona na Kajzerici i u isto vrijeme konzerviranje Maksimira radi sprečavanja daljnjeg propadanja. Kada Kajzerica bude dovršena, Dinamo bi mogao igrati na tom stadionu do završetka radova na stadionu na Maksimiru. I to je put i način na tragu kojega intenzivno radimo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju