Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

M. J. potpisao za Cibonu: Puno mi znači što sam stigao ovdje

M. J. iza sebe ima četiri sezone u NCAA-u (Tennessee State, Mississippi), nekoliko u Južnoj Americi, Africi i Aziji, dok je u Europi prošao latvijski Barons i prištinski Sigal i francuski Cholet

Foto: Instagram
2 komentara

Nakon što je popunila vanjske pozicije s Robertom Kovačem, Cibona je proširila konkurenciju i na unutarnjim. Tu će uz Ljubičića, Novačića, Prkačina, Bundovića i Vucića u nadolazećoj sezoni ordinirati Malcolm Jaleel Rheet (26) ili jednostavno M. J.

Radi se o igraču koji ima američko (Južna Karolina) i dominikansko državljanstvo i čije karakteristike zvuče dobro na papiru s obzirom da leđnom tehnikom i igrom licem prema košu može pokriti i poziciju četvorke i petice sa svojih 206 centimetara iako je primarno krilni centar, a budući da u obrani može pokriti sve od jedan do pet, Cibona će s njim u petorci moći i preuzimati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im starting to fall in love with hiking/exploring and just doing different things that i probably would not do at home in the states. I’m just reflecting and thankful for my journey and the people who help me continue to reach my body goals day in and day out! Shoutout to my trainers all over the world @silverbacktraining53 @apexathleticperformance @diegomfalcao @kostia_santana_logvinenko The process is no where near easy but it is worth it! It’s all a mental thing! That pain and burn you feel don’t even compare to the results that show! I’m not really into taking proteins and all that good stuff. More so just hard work and trying to eat right! Longevity is my main focus and just grinding getting better than i was yesterday! “You have to fall in love with the process of becoming great” #WarRhetty #StriveForGreatness #FitLife #HealthyLife #RioDeJaneiro #Brazil #RhettyWorldWide #BodyGoals #Longevity #GodSpeed #TrustTheProcess

A post shared by MJ Rhett (@warrhetty) on

Sve ovo zvuči bolje nego, primjerice, ono što je na početku prošle sezone nudio Johndre Jefferson.

- S Rhettom dobivamo iskusnog igrača koji može pokriti obje visoke pozicije. Igrač je dobrih fizičkih mogućnosti i dobrog šuta - rekao je o njemu Ivan Velić.

M. J. iza sebe ima četiri sezone u NCAA-u (Tennessee State, Mississippi), nekoliko u Južnoj Americi, Africi i Aziji, dok je u Europi prošao latvijski Barons i prištinski Sigal i francuski Cholet. Ne zvuči impresivno, ali valjda su ga pod Tornjem dovoljno iskautirali.

- Puno mi znači potpis za Cibonu koja ima veliku povijest i nastojat ću raditi naporno kako bih bio na vrhuncu. Uzbuđen sam što ću opet igrati u Europi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“We need to forward to the islands, Get you gold no spray tans” ☀️🏝😎

A post shared by MJ Rhett (@warrhetty) on

Naši partneri pišu
Message