Obavijesti

Sport

Komentari 2

M. J. potpisao za Cibonu: Puno mi znači što sam stigao ovdje

M. J.  potpisao za Cibonu: Puno mi znači što sam stigao ovdje
1

M. J. iza sebe ima četiri sezone u NCAA-u (Tennessee State, Mississippi), nekoliko u Južnoj Americi, Africi i Aziji, dok je u Europi prošao latvijski Barons i prištinski Sigal i francuski Cholet

Nakon što je popunila vanjske pozicije s Robertom Kovačem, Cibona je proširila konkurenciju i na unutarnjim. Tu će uz Ljubičića, Novačića, Prkačina, Bundovića i Vucića u nadolazećoj sezoni ordinirati Malcolm Jaleel Rheet (26) ili jednostavno M. J.

Radi se o igraču koji ima američko (Južna Karolina) i dominikansko državljanstvo i čije karakteristike zvuče dobro na papiru s obzirom da leđnom tehnikom i igrom licem prema košu može pokriti i poziciju četvorke i petice sa svojih 206 centimetara iako je primarno krilni centar, a budući da u obrani može pokriti sve od jedan do pet, Cibona će s njim u petorci moći i preuzimati.

Sve ovo zvuči bolje nego, primjerice, ono što je na početku prošle sezone nudio Johndre Jefferson.

- S Rhettom dobivamo iskusnog igrača koji može pokriti obje visoke pozicije. Igrač je dobrih fizičkih mogućnosti i dobrog šuta - rekao je o njemu Ivan Velić.

M. J. iza sebe ima četiri sezone u NCAA-u (Tennessee State, Mississippi), nekoliko u Južnoj Americi, Africi i Aziji, dok je u Europi prošao latvijski Barons i prištinski Sigal i francuski Cholet. Ne zvuči impresivno, ali valjda su ga pod Tornjem dovoljno iskautirali.

- Puno mi znači potpis za Cibonu koja ima veliku povijest i nastojat ću raditi naporno kako bih bio na vrhuncu. Uzbuđen sam što ću opet igrati u Europi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“We need to forward to the islands, Get you gold no spray tans” ☀️🏝😎

A post shared by MJ Rhett (@warrhetty) on