Obavijesti

Sport

Komentari 2

M. J. potpisao za Cibonu: Puno mi znači što sam stigao ovdje

M. J.  potpisao za Cibonu: Puno mi znači što sam stigao ovdje
1

M. J. iza sebe ima četiri sezone u NCAA-u (Tennessee State, Mississippi), nekoliko u Južnoj Americi, Africi i Aziji, dok je u Europi prošao latvijski Barons i prištinski Sigal i francuski Cholet

VIDEO

Nakon što je popunila vanjske pozicije s Robertom Kovačem, Cibona je proširila konkurenciju i na unutarnjim. Tu će uz Ljubičića, Novačića, Prkačina, Bundovića i Vucića u nadolazećoj sezoni ordinirati Malcolm Jaleel Rheet (26) ili jednostavno M. J.

Radi se o igraču koji ima američko (Južna Karolina) i dominikansko državljanstvo i čije karakteristike zvuče dobro na papiru s obzirom da leđnom tehnikom i igrom licem prema košu može pokriti i poziciju četvorke i petice sa svojih 206 centimetara iako je primarno krilni centar, a budući da u obrani može pokriti sve od jedan do pet, Cibona će s njim u petorci moći i preuzimati.

Sve ovo zvuči bolje nego, primjerice, ono što je na početku prošle sezone nudio Johndre Jefferson.

- S Rhettom dobivamo iskusnog igrača koji može pokriti obje visoke pozicije. Igrač je dobrih fizičkih mogućnosti i dobrog šuta - rekao je o njemu Ivan Velić.

M. J. iza sebe ima četiri sezone u NCAA-u (Tennessee State, Mississippi), nekoliko u Južnoj Americi, Africi i Aziji, dok je u Europi prošao latvijski Barons i prištinski Sigal i francuski Cholet. Ne zvuči impresivno, ali valjda su ga pod Tornjem dovoljno iskautirali.

- Puno mi znači potpis za Cibonu koja ima veliku povijest i nastojat ću raditi naporno kako bih bio na vrhuncu. Uzbuđen sam što ću opet igrati u Europi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“We need to forward to the islands, Get you gold no spray tans” ☀️🏝😎

A post shared by MJ Rhett (@warrhetty) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome