Obavijesti

Sport

Komentari 1

M. Johnson: Znam da moram bolje, vrijeme je da proigram

M. Johnson: Znam da moram bolje, vrijeme je da proigram
1

Cibona danas u svojoj dvorani u 18.30 sati dočekuje francuski Cholet, koji predstavlja priliku za prvu euroligašku pobjedu ove sezone. No bit će opet teško

VIDEO

Otkad je došao u Cibonu, Marcus Johnson zabljesnuo je samo protiv Širokog, u ostalim utakmicama uglavnom se isticao nespretnošću, bojažljivošću i promašajima. Čak ni u obrani, zbog koje su ga doveli, nije pokazao da je pojačanje. I dok u NLB ligi bilježi prosjek od sedam koševa, u tri utakmice Eurolige postigao je ukupno dva poena.

- Nisam zadovoljan s puno aspekata svoje igre, zato naporno radim na treningu. Na meni je da se popravim i igram bolje. Znam da mogu - rekao je 23-godišnji Amerikanac, koji priznaje da se još pokušava uklopiti u momčad.

- Navikao sam igrati puno bolje - požalio se.

Zato nakon svakog treninga ostaje raditi na šutu, ali to jednostavno nije njegov "forte". Sam samcat pogodi oko tri od deset trica koje ispali na treningu, na utakmici još čekamo da pogodi prvu. Možda dočekamo protiv Choleta, iako bi se cijenio bilo kakav koš. Ipak, njegov primarni zadatak je obrana. Protiv atletski dominantnih Francuza očekivat će se njegov bolji defanzivni učinak.

- Vidjet ćemo kad počne. Budem li dobro držao svog igrača, vjerojatno ću igrati više. Izgubili smo neke utakmice koje smo trebali dobiti - kaže Johnson, koji se veselio mogućem dolasku Gordana Giričeka.

- Nema veze što igramo istu poziciju. Najvažnije mi je pobjeđivati i svakog igrača koji nam u tome može pomoći dočekao bih raširenih ruku. 

'Ozbiljni menadžeri više me ni ne zovu'

Priča o Gordanu Giričeku je gotova, no Zdravko Radulović još se nada dovođenju nekog pojačanja. Treba mu još jedan playmaker, jer je očito da Rok Stipčević ne može sam.

- To bi drastično promijenilo stanje, ali ozbiljni menadžeri već su me prestali zvati – požalio se trener na situaciju u klubu te još jedanput pozvao da se prekine 'mrcvarenje' Cibone.

- Više nismo niti na aparatima, samo čekamo da umremo. Neka dođu i stave nam ključ u bravu, bez pomoći Grada ovu situaciju ne možemo riješiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju