Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Ma neka su i Hercegovci, kao Bosanci, naučili krasti vrijeme'

'Ma neka su i Hercegovci, kao Bosanci, naučili krasti vrijeme'
1

Zaslužili smo po svemu više od poraza. No napokon su Hercegovci naučili krasti vrijeme kao Bosanci, kaže Baka koji je s "plemićima" tri kola bez pobjede i ispustio je veliku prednost

VIDEO

Široki Brijeg u hercegovačkom derbiju 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dobio je Zrinjski na Pecari 2-1. Tako su sada na vrhu tri momčadi izjednačene s 28 bodova - Široki, Željezničar i Zrinjski.

"Plemići" su tako u posljednje tri utakmice osvojili samo jedan bod i ispustili ogromnu prednost na vrhu.

- Zaslužili smo po svemu više od poraza. Drago mi je da je konačno jedna ekipa iz Hercegovine naučila kako se krade vrijeme kao što to rade Bosanci - rekao je nakon poraza trener Zrinjskog Blaž Slišković.

A dan nakon utakmice oglasili su se iz kluba te dali podršku treneru...

"S obzirom na to da naš Klub maksimalno uvažava novinarsku slobodu, HŠK Zrinjski Mostar ni ovog puta ne želi reagirati na napise pojedinih medija i tako istima davati važnost koju ne zaslužuju, ali s obzirom na to da određeni portali kontinuirano pokušavaju obmanuti javnost, ipak smo dužni potvrditi kako stručni stožer na čelu s Blažom Sliškovićem ima punu podršku klupskog rukovodstva!"

"Naravno da posljednja tri rezultata ne zadovoljavaju visoke ambicije HŠK Zrinjski, ali pojedine medije očito trebamo podsjetiti na nešto na što smo jako ponosni, odnosno da je naš Klub, s Blažom Sliškovićem kao šefom struke, nakon trinaest odigranih kola opet na vrhu, odnosno u novoj borbi za naslov prvaka. Opet, petu sezonu u nizu!"

"Iste ćemo podsjetiti i na nešto na što smo još ponosniji, odnosno da smo u prethodne četiri sezone tri puta uspjeli prvi proći kroz cilj te tako osvojiti treću, četvrtu i petu titulu prvaka BiH, što je HŠK Zrinjski učinilo najtrofejnijim klubom u zajedničkoj Premijer ligi."

"Da, ostalo je puno utakmica do kraja prvenstva, ali već danas ćemo se usuditi konstatirati još nešto. Ne sumnjamo da ćemo opet uspjeti! Treći put u nizu i šesti put u klupskoj povijesti! S Blažom Sliškovićem na klupi...", piše u službenom priopćenju "plemića".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica