Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ma što će im centar? Houston srušio LeBrona i Lakerse...

Ma što će im centar? Houston srušio LeBrona i Lakerse...
1

Rocketsi su prije nekoliko dana razmijenili centra Clinta Capelu i praktički su ostali bez pravog centra, a zanimljivo je da je na početku utakmice s Lakersima za loptu skakao James Harden. No svejedno su pobijedili...

VIDEO

Portland Trail Blazers Marija Hezonje su sa 125-117 kod kuće svladali San Antonio Spurse, a hrvatski je košarkaš u tri minute na terenu zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz tri skoka i jednu ukradenu loptu

Trail Blazerse je do pobjede vodio Damian Lillard koji je utakmicu završio sa 26 koševa i 10 asistencija, dok je Carmelo Anthony dodao 20 koševa i osam skokova. 

Kod Spursa, kojima je ovo šesti poraz u zadnjih osam utakmica, najbolji je bio Trey Lyles sa 23 ubačaja i deset skokova, a Luka Šamanić nije ulazio u igru. 

NBA: Denver Nuggets at Portland Trail Blazers

Milwaukee Bucks su sa 112-102 također na svom terenu nadigrali Philadelphia 76erse osvetivši im se za poraz na Božić, a do pobjede ih je vodio raspoloženi Giannis Antetokounmpo sa 36 poena, 20 skokova i šest asistencija. Za trenutačno najkorisnijeg igrača MVP-a ovo je peta uzastopna utakmica s najmanje 30 koševa, 16 skokova i šest asistencija. Dragan Bender nije ulazio u igru. 

Najbolji strijelac Philadelphije bio je Tobias Harris sa 25 koševa, dok je Joel Embiid, kojeg je Antetokounmpo izabrao u svoju All Star momčad, utakmicu završio sa 19 koševa i 11 skokova. 

NBA: Houston Rockets at Los Angeles Lakers

Houston Rockets su sa 121-111 u gostima svladali Los Angeles Lakerse a najzaslužniji za to bio je Russell Westbrook sa 41 ubačajem. James Harden nije imao svoju večer, utakmicu je završio sa 14 koševa, a Anthony Davis je bio najbolji kod Lakersa sa 32 poena i 13 skokova. LeBron James je dodao 18 pogodaka, 15 asistencija i devet skokova. 

Rocketsi su prije nekoliko dana razmijenili centra Clinta Capelu i praktički su ostali bez pravog centra, a zanimljivo je da je na početku utakmice za loptu skakao James Harden, a Tucker se borio s Davisom.

NBA: Houston Rockets at Los Angeles Lakers

 Posljednjeg dana prijelaznog roka lovili su visokog igrača, ali nisu uspjeli u tome. Ovaj put su dobili Lakerse, ali pitanje je kako će se nositi s drugim momčadima koje imaju puno bolje visoke igrače. 

Zadnja momčad Sjeverozapadne divizije New Orleans Pelicans su sa 125-119 pobijedili u gostima Chicago Bullse, a rookie Zion Williamson je za pobjedu ubacio 21 poen, dok je JJ Redick dodao 18.

New York Knicks su kod kuće sa 105-103 bili bolji od Orlando Magica, a Julius Randle je zabio 22 koša, dok je najbolji strijelac utakmice bio igrač gostujuće momčadi Nikola Vučević sa 25 koševa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu