Obavijesti

Sport

Komentari 461

Poljud slavi Ljubičića! Dva gola Tobolu u europskoj premijeri

Poljud slavi Ljubičića! Dva gola Tobolu u europskoj premijeri
8

Hajduk je europsku sezonu otvorio pobijedivši Tobol 2-0 za lijepu prednost uoči uzvrata. Junak je bio Marin Ljubičić koji je zabio oba gola i doveo Hajduk pred treće pretkolo

Nogometaši Hajduka u prvom su susretu 2. pretkola Konferencijske lige na Poljudu pred 11.141 gledateljem svladali kazahstanski Tobol s 2-0 (1-0).

Strijelac oba gola bio je Marin Ljubičić (21', 52').

2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol

Mladi Hajdukov centarfor prvi se put u strijelce upisao sredinom prvog poluvremena, prvo je osvojio jednu loptu na polovici Tobola, odigrao okomitu loptu za Sahitija koji je utrčao u kazneni prostor gostiju, no malo se previše približio vrataru za udarac. Ipak, Sahiti se jako dobro snašao i vratio loptu za Ljubičića koji je preciznim udarcem pogodio mrežu.

Na 2-0 Ljubičić je povisio početkom nastavka, Lovrencsics je uputio odličan prizemni ubačaj s desne strane na koji je Hajdukov napadač na vrijeme natrčao i s pet metara još jednom poentirao.

2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol

Uzvrat je za tjedan dana u Kazahstanu.

Pobjednik susreta Hajduk - Tobol u 3. će pretkolu igrati protiv boljeg iz ogleda ciparskog Apollona iz Limassola i slovačke Žiline.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
KONFERENCIJSKA LIGA, 2. PRETKOLO 21:00 , SPLIT, POLJUD
Hajduk
Ljubičić 21', 52'
2 : 0
Tobol
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj na Poljudu! Lijepih 2-0 ima Hajduk za uzvrat i, po onome što smo vidjeli, to će morati biti dovoljno protiv limitiranih gostiju.

90+1'

Prvi udarac Tobola večeras, vjerovali ili ne, u sudačkoj nadoknadi. I to iz slobodnog udarca, Tošić ravno u ruke Kaliniću.

90'

Još tri minute nadoknade.

80'

Puca Hajduk sa svih strana, ide po treći gol. Livaja je s 20 metara potegao, išlo je to uz samu stativu, ali Mokin je to sjajno izvadio.

78'

Sada i Mlakar s 23-24 metra, uz stativu, ali netko je to i putem dirao od Kazahstanaca.

Komentari 461