Obavijesti

Sport

Komentari 72

Machado zasad tek potjeran iz prve momčadi, ostaje u klubu

Machado zasad tek potjeran iz prve momčadi, ostaje u klubu
1

Portugalski veznjak dobio je najblažu moguću kaznu u Dinamu. Potjeran je iz prve momčadi, no ostaje član Dinama. No 'modri' još razmišljaju o daljnjim potezima

VIDEO

GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako je Paulo Machado zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea do daljnjega isključen iz rada prve momčadiO daljnjim potezima klub će obavijestiti u danima koji dolaze, objavio je hrvatski prvak na službenim stranicama.

Ako je suditi po izjavama Zorana Mamića neposredno nakon utakmice s Moldeom, Machada čeka i izbacivanje iz kluba. No o tome se očito treba usuglasiti na svim razinama kluba, a to ne ide preko noći iako je trener rekao kako treba najprije prespavati pa tek onda odlučiti.

- Čuo sam o čemu se radi, ako je istina, to je grozno. Ako je to napravio, vjerojatno se oprostio s klubom. Bit će rigorozna kazna - rekao je Zoran Mamić koji nije vidio incident.

No nakon pregledane snimke i konzultacija sa starijim bratom sigurno je donio svoj sud o svemu. Hoće li Machada dočekati izgon iz Dinama ili će se provući samo s novčanom kaznom i eventualnom isprikom navijačima, ali i suigračima, vidjet ćemo u danima koji dolaze.

Tribine mu sigurno neće oprostiti, a pitanje je kako će reagirati i suigrači. Jedan od njih još se jučer očitovao o svemu.

- Nisam vidio što je napravio, no čuo sam u svlačionici. Ne odobravam to, nije bio korektan, no vjerujem da je to bio samo trenutak slabosti. Mislim da je i on sam odmah shvatio da je pogriješio - rekao je Josip Pivarić.

Treba li ga potjerati iz Dinama ili je samo izgon iz prve momčadi dovoljan?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići