Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mađarice su bile prejake u Splitu, Hrvatice izgubile: Ušle smo u utakmicu super, a onda...

Mađarice su bile prejake u Splitu, Hrvatice izgubile: Ušle smo u utakmicu super, a onda...

Poraz od ekipe koja je u stalnom svjetskom vrhu i koja je osvojila naslov prvaka prije šest godina, a prije dvije godine broncu, i nije novost, no hrvatska ženska reprezentacija postavlja nove letvice

VIDEO

Hrvatske vaterpolistice poražene su u dvoboju 4. kola A skupine Europskog prvenstva u Splitu od Mađarske 6-22 (3-5, 2-4, 1-7, 0-6)

Poraz od ekipe koja je u stalnom svjetskom vrhu i koja je osvojila naslov prvaka prije šest godina, a prije dvije godine broncu, i nije novost, no hrvatska ženska reprezentacija postavlja nove letvice u Splitu.

Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene, Hrvatska - Mađarska

Rastereće i puno samo poudanja nakon visokih pobjeda nad Njemačkom i Rumunjskom, te povijesnog plasmana u četvrfinale, hrvatske vaterpolistice su početkom druge četvrtine zaostajale svega 4-5 jer su superjakim Mađaricama u prvih deset minuta utrpale čak četiri gola. Takvo nešto je prije samo godinu dana bilo posve nezamislivo, obično bi selekcije poput Mađarske vodile s desetak razlike već u prvoj četvrtini,no izabranice Aljoše Kunca su na ovom prvenstvu dale više od očekivanoga.

Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene, Hrvatska - Mađarska

Naravno da su Mađarice nakraju ipak uvjerljivo slavile sa 16 razlike jer Hrvatice nemaju niti približno širinu kao Mađarice.

Kod Hrvatske su kapetanica Ivana Butić i Iva Rožić zabile po dva, a Emmi Miljković i Bruna Barišić po jedan, dok je kdo Mađarske prednjačila Gretta Gurisatti s pet golova.

Za dva dana Hrvatska igra zadnji dvoboj u skupini protiv jakih Grkinja.

- Dobro smo ušli u utakmicu i nakon 9-5 stali, misleći valjda da možemo i više. Nismo više odigravali akcije do kraja i u zadnjoj četvrtini uopće nismo imali koncentraciju. I umorile su se djevojke, ali to nije razlog da igramo kao što smo igrali u drugom poluvremenu. Prvi je dio putokaz za dalje, bez "sve za jednu, jedna za sve" ne možemo igrati s jakima. Grčka je slična Mađarskoj, pokušat ćemo se više psihički pripremiti i valjda će biti bolje. U četvrtfinalu nas čeka Italija pa potom vjerojatno Izrael, za koji se pripremamo - rekao je izbornik Aljoša Kunac, a kapetanica Ivana Butić naglasila je:

- Ušle smo više nego dobro, super odigrale prvu četvrtinu, a kasnije je presudilo njihovo iskustvo i snaga. Još smo igrale bez Domine, koju je izbornik odmarao. Dale smo sve od sebe i iskoristile što su nam Mađarice ponudile, nisu bile čvrste na početku, a kad su ušle u ritam, to je rezultat. Susret s Grčkom iskoristit ćemo kao pripremu za četvrtfinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju