Obavijesti

Sport

Komentari 46

Mahali albanskim zastavama, srpski navijači uletjeli u teren

Mahali albanskim zastavama, srpski navijači uletjeli u teren
1

Utakmice između Brescije i Vojvodine prekinuta je nakon što su srpski navijači uletjeli u teren. Utakmicu su obilježili brojni incidenti, a trener Vojvodine dobio je crveni karton već u prvom poluvremenu...

VIDEO

Trebala je to biti pripremna utakmica u odigrana prijateljskom tonu, ali sve se pretvorilo u pravi kaos. Nogometaši Vojvodine gostovali su u Italiji kod talijanske Brescije, no utakmica je prekinuta u 50. minuti nakon pravog kaosa kada su u teren uletjeli navijači srpskog kluba.

Sve je počelo u mirnom tonu nakon što su igrači obje na teren izašli s majicama na kojim je pisao 'Mihajlović 11' i 'Forza Siniša', kako bi pružili podršku srpskom treneru koji boluje od leukemije. I to je zapravo bilo jedino što je vrijedno pohvale.

Talijani su već nakon 12 minuta vodili 2-0, a nedugo nakon toga trener Vojvodine Nenad Lalatović nije se slagao s odlukama glavnog suca te je žestoko prigovarao. Amabile Daniel ga je upozorio nekoliko puta, ali kada je vidio da srpski trener nastavlja po starome, dao mu je crveni karton i poslao ga na tribine. 

Lalatović se nikako nije htio složiti s tom odlukom, pa se vodio onom starom, 'ako ja ne smijem bit u terenu, e pa neće ni moji igrači'. Odveo je svoje nogometaše u svlačionicu, ali nakon pet minuta se smekšao i vratio ih je na teren, a on je zasjeo na tribine odakle je pratio nastavak. 

No taj nastavak je trajao samo pet minuta jer su u 50. minuti nepoznati navijači, najvjerojatnije Albanci, mahali albanskim zastavama. No problem se stvorio kada su ih vidjeli navijači Vojvodine koji su odmah uletjeli u teren i opet prekinuli utakmicu. Na svu sreću, do većih incidenata nije došlo i opet se moglo nastaviti s utakmicom, no eto novih problema. Zvijezda Brescije Mario Balotelli odbila je igrati te glavni sudac nije imao izbora te je po četvrti put prekinuo utakmicu i odveo igrače u svlačionicu.

Trebala je to biti prijateljska utakmica, ali zapravo se sve pretvorilo u kaos. Rezultat je ostao 2-1 za Talijane, ali to je u ovome trenutku i najmanje važno....

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani