Obavijesti

Sport

Komentari 13

Majer: Benfica je top momčad, ali i mi imamo strašne igrače!

Majer: Benfica je top momčad, ali i mi imamo strašne igrače!
2

Nisam ništa popularniji nego prije. Radim ono što volim. No osjeti se nova atmosfera za Zagrebu, puno je drugačije nego prije. Kada se ne bavim nogometom, jako volim pratit ostale sportove - rekao je Ivan Šunjić

VIDEO

Dinamo u četvrtak na Maksimiru očekuje velika utakmica protiv Benfice u osmini finala Europske lige. Same pripreme su pri kraju.

Pokretanje videa...

11:15

- Bit će to teška utakmica protiv Benfice, ali svi smo spremni za njih. Falit će nam Ademi u toj utakmici, no ja sam već igrao bez njega i neće mi biti teško. Koga nema, bez njega se i može. Imamo jako dobru klupu i igrače. Oko 50 karata sam podijelio, no mogao sam i puno više. Stalno me svi traže karte - rekao nam je mladi Ivan Šunjić koji bi protiv Portugalaca trebao ponijeti veliki teret na sredini terena i zamijeniti kapetana Dinama koji je odsutan zbog ozljede.

Ivan je došao u Dinamo na ljeto iz Lokomotive, no on ne smatra da je to posebno utjecalo na njegovu popularnost.

- Nisam ništa popularniji nego prije. Radim ono što volim. No osjeti se nova atmosfera za Zagrebu, puno je drugačije nego prije. Kada se ne bavim nogometom, jako volim pratiti ostale sportove. Najdraža mi je košarka, a gledam i Marina Čilića i ostale naše sportaše - rekao je Šunjić.

Protiv Benfice bi mogao zaigrati i talentirani Lovro Majer koji je prvi dio sezone propustio zbog ozljede. no to je sve sada iza njega. Polako je počeo pokazivati na terenu koliko vrijedi i koliko će biti važan Dinamu kada dođe u top formu.

- Atmosfera je dosta slična kao uoči Viktorije. Nismo uopće napeti, idemo u utakmicu kao u svaku do sad. Jedva čekamo taj susret. Lijepo je čuti komplimente nakon sjajne utakmice protiv Osijeka. Jako sam teško podnio to što nisam bio među 18 igrača protiv Viktorije, no što je tu je, morao sam to prihvatiti. Naporno sam trenirao cijeli tjedan i jedva sam čekao utakmicu protiv Osijeka da se dokažem. Nemam više problema s ozljedama, izgubio sam šest mjeseci zbog toga - kaže Majer.

- S jedne strane mi je žao što nisam igrao na početku, ali ne žalim skroz jer sam toliko pozitivnog izvukao iz svega toga - kaže Lovro koji nam je otkrio da baš i nema slobodnog vremena, a izvan terena se najviše druži s još jednim nogometnim virtuozom i najvrjednijim eksponatom Dinamove svlačionice, Danijem Olmom.

- U slobodno vrijeme volim igrati igrice, ali nemam baš toliko vremena. Najbolji sam s Olmom, najviše se družimo. Odgovaramo jedan drugome, najviše se slažemo. Krenuo sam učiti španjolski, ali malo sam zapostavio zbog manjka vremena. Moram njemu reći da me poduči, ipak ja njemu pomažem u hrvatskom.

Majer je u Lokomotivi proveo tri godine koje je odigrao na top razini i razvio se u igrača kakav je danas.

- Proveo sam najbitnije godine karijere u Lokomotivi i bilo je tamo puno trenera koji su mi pomogli, a i tamo igraju još neki igrači s kojima sam ja dijelio svlačionicu. Bilo je u redu od mene da ih odem pozdraviti. Ostavit ćemo protiv Benfice srce na terenu i dat ćemo sve od sebe. Podijelio sam više od 50 karata, dolazi na utakmicu jako puno prijatelja i obitelj. Oni imaju top igrače, jako su dobra momčad. Ali mislim da i mi imamo strašne igrače - zaključio je Majer.

Utakmica Dinama i Benfice igra se u četvrtak u 19 sati, a Maksimir je već rasprodan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao