Obavijesti

Sport

Komentari 157

Málaga šokirala Real, Zidane tvrdi: 'Još ništa nije gotovo'

Málaga šokirala Real, Zidane tvrdi: 'Još ništa nije gotovo'
1

OPROŠTAJ OD NASLOVA? Málaga je remizirala s Real Madridom na domaćem terenu i otkinula nove bodove "kraljevima". Ronaldo je zabio iz zaleđa pa mu je Carlos Kameni obranio penal

VIDEO

Cristiano Ronaldo želio je pobrati sve zasluge za pobjedu Reala. Zabio je vodeći gol u Málagi u 33. minuti pa izborio penal tri minute poslije. Portugalac ga je i izveo, no - neuspješno. Domaćin je u nastavku zabio gol i izborio iznenađujući remi (1-1).

- Nismo se uopće oprostili od naslova prvaka iako će nam sad biti još teže. Nikad se ne predajemo jer ima još toliko bodova u igri, i drugi bi ih mogli ispustiti. Moram napraviti analizu, nismo imali loš tjedan. Borit ćemo se do kraja, bez obzira na sve - rekao je trener "kraljeva" Zinedine Zidane nakon utakmice.

Carlos Kameni, golman domaće momčadi, postao je treći golman koji je skinuo udarac s bijele točke Ronaldu, nakon Diega Alvesa, kojemu je to dvaput pošlo za rukom, te Gorke Iraizoza. Deveti mu je to neiskorišteni penal od 73 u dresu Reala.

S Mateom Kovačićem i Lukom Modrićom od prve minute "kraljevi" su na Rosaledu došli po tri boda i otvorili utakmicu u dobrom smjeru jer je Ronaldo, nakon Kroosova slobodnjaka u 33. minuti, iz nedosuđenog zaleđa glavom poentirao za 0-1.

Stvari za goste počele su ići nizbrdo nakon što je Kameni obranio penal Ronaldu, a Málaga je mogla izjednačiti već prije odmora preko hrvatskog napadača Duje Čopa, kojega su kombinirano zaustavili Keylor Navas i prečka.

Málaga je zasluženo izjednačila točno na sredini nastavka. Weligton je ubacio s lijeve strane, a Albentosa na drugoj stativi pogodio mrežu za veliko slavlje domaćih navijača.

Iako je Real tražio drugi gol do kraja dvoboja, do njega nije došlo pa se Zidaneova momčad novim kiksom praktički oprostila od borbe za naslov jer zaostaje za Barcelonom velikih devet bodova 13 kola prije kraja. Čop je na terenu boravio do 81. minute, a Modrić i Kovačić odigrali su svih 90.

Atlético je mogao iskoristiti kiks gradskih rivala i pobjeći mu na tri boda viška na drugom mjestu, ali nije uspio pobijediti Villarreal na Vicente Calderónu. Završilo je bez golova, što najviše ide u korist Barceloni koja pred "colchonerosima" ima velikih osam bodova prednosti.

Primera, 25. kolo:

  • Rayo Vallecano - Sevilla 2-2
  • Málaga - Real Madrid 1-1
  • Athletic Bilbao - Real Sociedad 0-1
  • Granada - Valencia 1-2
  • Atlético Madrid - Villarreal 0-0
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše