Obavijesti

Sport

Komentari 25

Maleš si je zabio autogol, a svi skupštinari su mu pljeskali...

Maleš si je zabio autogol, a svi skupštinari su mu pljeskali...
1

Neće djeca s menadžerima više ucjenjivati naš klub. Nedopustivo je da neki igrači razbiju vrata klupskog restorana, oduševio je skupštinare predsjednik Hajduka...

VIDEO

Hrvoje Maleš zaradio je ovacije skupštinara Hajduka, kada je s govornice tjeranje Trebotića, Tičinovića i Glumca opravdao riječima:

- Neće djeca s menadžerima više ucjenjivati klub. Nedopustivo je da neki igrači razbiju vrata klupskog restorana, odnosno da kažu treneru neka kupi kartu za Bugarsku, jer neće još dugo - poručio je Maleš.

Njegove su riječi bile melem za uši skupštinara, tradicionalno osjetljivih kad se u istoj rečenici spomenu Hajduk, menadžeri, mladi igrači i ucjene, no bio je to ustvari novi autogol neiskusnog Maleša, jer to nisu pravi razlozi izgona igrača. Tičinović je razbio vrata hotelske sobe još prije dva mjeseca, iritiran Malešovom zabranom da se igrači Hajduka priključe reprezentaciji, a Trebotić je odbrusio Balakovu tek nakon što ga je ovaj potjerao u drugu momčad.

Pravi je razlog želja Balakova da skrene fokus s loših rezultata, a licemjerni Maleš je na njegovom pokušaju kupio naklonost skupštinara. Jer ako je struka već procijenila kako Trebotić, Tičinović i Glumac nisu za Hajduk, trebao je sačekati prijelazni rok i u miru ih transferirati i zaraditi. Ovako će ih pustiti besplatno. Da Maleš prodaje automobile, sigurno ih ne bi poklanjao ili govorio kako jednome ne radi kompjuter, drugome motor, a treći je zahrđao.

U Hajdukovoj stručnoj piramidi nešto očito debelo ne štima. Maleš je u predizbornoj kampanji ponudio viziju kluba čija su budućnost omladinski pogon, a onda je u dogovoru s Balakovom doveo sedam stranaca sumnjive kvalitete, te potjerao cijelu jednu momčad igrača starih između 19 i 23 godine, poniklih u omladinskom pogonu. Netko bi za to trebao ili dobiti otkaz ili vratiti diplomu. No prije toga bi se netko drugi trebao zapitati kako to da su baš svi navedeni bili ili su još uvijek reprezentativci. Pogotovo kad je na stranu igrača stao i Stanko Poklepović.

- Trebotića, Tičinovića i Glumca sam planski uvodio u prvu momčad, kako bi jednoga dana, nakon prodaje Ibričića, Anasa, Maloče... oni zauzeli njihova mjesta. Oni su svojom kvalitetom i odnosom garantirali reprodukciju i kontinuitet dobrih igara.

Odbačeni Hajdukovi klinci

Radošević - Režić, Glumac, Jonjić, Jozinović -  Ljubičić, Andrijašević, Oremuš, Trebotić, Tičinović - Čop

Minimalna minutaža

Dinko Trebotić odigrao je u zadnjih desetak utakmica svega poluvrijeme u pobjedi protiv Osijeka, Tičinović je tek povremeno ulazio, a Glumac nastupio svega jednom, ušao je pred kraj susreta protiv Lučkog gdje je Hajduk slavio 3-0.

Damir Štimac: Neka Tičinoviću dozvole transfer

Nakon istupa predsjednika Maleša na Skupštini očekujem da Hajduk jednostrano raskine ugovor s Tičinovićem i dozvoli mu da pronađe drugu sredinu. Više nemamo o čemu razgovarati, rekao je Damir Štimac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu