Sport

Komentari 29

Mali, što radiš? Baci to iz ruku! "Hej, pa ja imam 36 godina..."

Mali, što radiš? Baci to iz ruku! "Hej, pa ja imam 36 godina..."

Navijač je snimljen u pobjedi Bursaspora 2-1 protiv Fenerbahčea. Na sebi je imao zeleni dres Burse i svezan klupski šal oko vrata, a dok je uživao povlačeći dim cigarete, nije izgledao starije od desetak godina

Snimka iz Turske na kojoj navijač puši cigaretu za vrijeme utakmice postala je pravi hit. Posebno jer osoba koja drži cigaretu u ruci ne izgleda starije od 10 godina.

Navijač je snimljen u pobjedi Bursaspora protiv Fenerbahčea 2-1 u prijateljskoj utakmici čiji je prihod išao kao donacija organizacijama koje se bore za izlječenje leukemije i autizma. Na sebi je imao zeleni dres Burse i svezan klupski šal oko vrata, a dok je uživao povlačeći dim cigarete, pokraj njega je sjedio nešto manji dječak. 

Pogledom na dvojac dalo bi se zaključiti da je riječ o prijateljima koji su došli zajedno pogledati utakmicu. Činjenica da desetogodišnjak puši zgrozila je navijače diljem svijeta, ali da sve nije onako kako se čini na prvu potvrđuje priča Newsa 1 koji tvrdi da je riječ o 36-godišnjaku. Dječak koji je sjedio pokraj njega navodno mu je sin.

Iako je svim zagriženim protivnicima ove nezdrave navike laknulo što nije riječ o dječaku pušaču, navijač bi se mogao ipak naći u problemima jer je u Turskoj pušenje zabranjeno na stadionima. Predviđena kazna za prekršaj je 15 eura.

Najčitaniji članci