Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Mali, što radiš? Baci to iz ruku! "Hej, pa ja imam 36 godina..."

Navijač je snimljen u pobjedi Bursaspora 2-1 protiv Fenerbahčea. Na sebi je imao zeleni dres Burse i svezan klupski šal oko vrata, a dok je uživao povlačeći dim cigarete, nije izgledao starije od desetak godina

Foto: Twitter/Screenshot
29 komentara

Snimka iz Turske na kojoj navijač puši cigaretu za vrijeme utakmice postala je pravi hit. Posebno jer osoba koja drži cigaretu u ruci ne izgleda starije od 10 godina.

Navijač je snimljen u pobjedi Bursaspora protiv Fenerbahčea 2-1 u prijateljskoj utakmici čiji je prihod išao kao donacija organizacijama koje se bore za izlječenje leukemije i autizma. Na sebi je imao zeleni dres Burse i svezan klupski šal oko vrata, a dok je uživao povlačeći dim cigarete, pokraj njega je sjedio nešto manji dječak. 

Pogledom na dvojac dalo bi se zaključiti da je riječ o prijateljima koji su došli zajedno pogledati utakmicu. Činjenica da desetogodišnjak puši zgrozila je navijače diljem svijeta, ali da sve nije onako kako se čini na prvu potvrđuje priča Newsa 1 koji tvrdi da je riječ o 36-godišnjaku. Dječak koji je sjedio pokraj njega navodno mu je sin.

Iako je svim zagriženim protivnicima ove nezdrave navike laknulo što nije riječ o dječaku pušaču, navijač bi se mogao ipak naći u problemima jer je u Turskoj pušenje zabranjeno na stadionima. Predviđena kazna za prekršaj je 15 eura.

Naši partneri pišu
Message