Obavijesti

Sport

Komentari 158

'Malo koja momčad bi mogla okrenuti 0-1 protiv Španjolske'

'Malo koja momčad bi mogla okrenuti 0-1 protiv Španjolske'
1

Prvi korak smo napravili, ali što nam to vrijedi ako to ne potvrdimo u osmini finala. Svjesni smo koliko smo jaki i moćni i uz ovakvu podršku možemo daleko, jako daleko, kaže Perišić

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija fantastično je pobijedila Španjolsku 2-1 golovima Kalinića i Perićića i osvojila prvo mjesto u skupini D! Ovo su prve reakcije za HRT naših reprezentativaca nakon velike pobjede:

Danijel Subašić:

- Dobro, što reći. Penali su lutrija isto kao što smo imali penal protiv Češke. Frajer je dobro opalio. Ovdje sam malo pričekao i dobro obranio. Danas smo bili stvarno super iako su nam falili glavni igrači, kako mi kažemo. Luka mu je rekao da ga pričekam i da ide u moju desnu. Sljedeća utakmica je za 4 dana i idemo isto ovo ponoviti. Majica s likom Hrvoja Ćustića uvijek će biti tu dok ja igram.

- Svaka čast navijačima, danas nije bilo gluposti. Mi uvijek imam sjajne navijače. Dogodi se svaki put nešto, ali kad igramo ovako dolaze ljudi koji vole reprezentaciju. A puno njih ju voli.

Ivan Perišić:

- Malo tko može okrenuti 0-1 protiv Španjolske. Ovi dečki koji su igrali bili su sjajni. Ovdje nitko nije došao preko veze, oni su budućnost ove reprezentacije. Vratili smo se protiv Španjolske, a to može malo koja momčad u svijetu

- Prvi korak smo napravili, ali što nam to vrijedi ako to ne potvrdimo u osmini finala. Svjesni smo koliko smo jaki i moćni i uz ovakvu podršku možemo daleko, jako daleko. Ponosan sam što sam dio ove reprezentacije.

Marko Rog:

- Bio je to poseban osjećaj za mene. Velika je čast nositi hrvatski dres. Bio sam presretan kad mi je izbornik rekao i sad sam još sretniji. Bio sam koncentriran na utakmicu i zaboravio sam na sve oko sebe, a prije utakmici sam osjetio samo pozitivnu nervozu. Pokazali smo da ovi u veznom redu Španjolske nisu vanzemaljci. Dobri su igrači, ali mi smo se dobro postavili, bili smo dobri u bloku, u kontrama i polukontrama.

- Izbornik je danas želio malo osvježiti ekipu jer sada dolazi ono najvažnije, eliminacijski krug. Na kraju smo pobijedili, odmorili igrače i vjerujem da možemo daleko. Vjerujem da igramo jako dobar nogomet na ovom turniru i vjerujem da možemo stvarno daleko. Zahvaljujem navijačima na prekrasnoj atmosferi, stvarno je bilo lijepo istrčati pred takvom publikom i veliko hvala za to. 

Marko Pjaca:

- Igrali smo prve dvije utakmice jako dobro. Isto smo htjeli i u trećoj. Izbornik je napravio izmjene da osvježi ekipu. Drago mi je da smo dokazali da izbornik može računati na nas petoricu. Sve treba respektirati, ali nikog se ne treba bojati. Igramo jako lijep noogmet. Penal? Bilo je kontakta, ali ne znam jel bilo dovoljno za penal.

- Uvijek je posebno igrati protiv takvih igrača kakvi su Španjolci. To je još jedan dodatan motiv. Pokazali smo da se možemo nositi s njima i takvu igru moramo nastaviti u eliminacijskom dijelu natjecanja. Imamo vjeru i znamo da možemo puno. Ne smijemo se previše zanositi. Ako ćemo igrati kao u ove tri, neće biti problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja