Obavijesti

Sport

Komentari 91

Maloča: Dinamo je nikad jači, Sammir i Čop su najbolji u ligi

Maloča: Dinamo je nikad jači, Sammir i Čop su najbolji u ligi
1

Vjerujem da će se Dinamo doći nadigravati, što je uz tradicionalno puni Poljud i podršku naših navijača najbolji preduvjet da odigramo dobru utakmicu, kaže Maloča

VIDEO

Kapetan Mario Maloča otkriva kako je uoči velikog derbija atmosfera u Hajdukovoj svlačionici vrlo dobra, a igrači vjeruju kako su spremni pobijediti nikad jači Dinamo. U sjeni reprezentativnih gostovanja u Beogradu i Jeonjuu dva naša najveća kluba spremaju se za veliki derbi. 

- Protekla dva tjedna radili smo s dosta velikim intenzitetom i spremni očekujemo derbi. Svi bi mi voljeli pobijediti, no treba biti realan i priznati kako je Dinamo veliki favorit, jer po meni imaju nikad jaču momčad. No nećemo se predati, želimo osvojiti sva tri boda i zadržati priključak na vrhu ljestvice - kazao je Maloča, koji u Dinamovoj svlačionici posebno respektira Sammira i Čopa.  

- Imaju puno dobrih igrača, ali za mene su Sammir i Čop najbolji, Sammir je najbolji igrač, a Duje najbolji napadač HNL-a. 

Hajduk se u pauzi pojačao, došli su Iluridze i Bukva, a nakon ozljede se vraća i Kouassi

- Jean nam je nedostajao, sad je zabio i gol za reprezentaciju i sigurno da će nam njegov nastup pomoći. Iluridzea smo dobro upoznali protiv Dile, po onome što sam vidio na treningu i on i Bukva će nam biti od velike pomoći. Premda, osobno, ja bih volio da pobjednički gol zabije moj kolega iz obrane Milović. Odlično igra, dobar je momak i zaslužuje malo više pozornosti.

Dinamov trener Branko Ivanković žali se na veliki broj reprezentativaca, momčad neće imati na okupu sve do pred derbi. 

- Možda je to njegov alibi, ali oni se dobro poznaju, trenirali su i ranije skupa, tako da to ne bi smjela biti prepreka - smatra Maloča, koji se raduje jer napokon na Poljud dolazi momčad koja neće igrati bunker, nego će se doći nadigravati. 

- Puno je lakše igrati kad se protivnik otvori, pa makar to bio i Dinamo. I slabije momčadi imaju puno više izgleda za bod ako igraju bunker. No ja vjerujem da će se Dinamo doći nadigravati, što je uz tradicionalno puni Poljud i podršku naših navijača najbolji preduvjet da odigramo dobru utakmicu. 

'Večer Hajduka' dva dana prije utakmice

Kako bi dodatno podgrijali atmosferu uoči najvećeg derbija, iz Hajduka su za četvrtak najavili veliku feštu, 'Večer Hajduka', koja na splitskoj Rivi započinje u 19.11 sati. 

- Program počinje upravo u 19.11, jer te brojke su i ujedno i brojke godine osnutka Hajduka, a upravo tada zalazi sunce i počinje večer - otkrio je idejni tvorac akcije, direktor Hajdukovog marketinga Aljoša Bašić i dodao:

- Svi izvođači, Alen Nižetić, Grupa Viva, Giuliano i KUD Dević nastupaju besplatno, u akciju su se uključili i naši sponzori i partneri, Galeb i Macron će imati modnu reviju, degustirat će se Hajdučko pivo i vino... Navratit će treneri i igrači, da i oni osjete djelić te atmosfere i napune se adrenalinom uoči derbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve