Obavijesti

Sport

Komentari 80

Maloča: S obzirom na to kako nam se sudi, ide nam odlično

 Maloča: S obzirom na to kako nam se sudi, ide nam odlično
1

Uoči derbija se govorilo i procjenjivalo da je Dinamo sedam puta bolji od nas, a na koncu smo s igračem manje odigrali neodlučeno, rekao je Hajdukov Mario Maloča

VIDEO

Dvojica ponajboljih pojedinaca u pobjedi protiv Cibalije u Vinkovcima, Mario Maloča i Tonći Kukoč, izašli su pred novinare kako bi s javnosti podijelili svoje viđenje aktualnog trenutka. Maloča je, za njega po običaju, sezonu počeo na klupi, no unatoč tome se ponovno izborio za standardno mjesto u postavi, kao i puno puta do sada.

- Pripreme započinjem kao zadnji stoper, ali vjerujem u sebe i radim naporno svaki put i to mi se vrati. Za sada sam standardan, vjerujem da će tako i ostati. Posebno mi je drago igrati u paru s Miličevićem jer je iskusan i od njega mogu puno naučiti, kao što sam u prošlosti učio od Tudora, Živkovića, Vejića...

Balakov često, baš poput mnogih prethodnika, u nedostatku pravog desnog beka, tu ulogu povjerava Maloči.

- Ne smeta mi to zato što mi je trener rekao da za sve loše što napravim na desnom boku od preuzima odgovornost i da stoji iza mene. Za takvog trenera se sve da odraditi. 

Uoči sezone špekuliralo se s Maločinim odlaskom.

- Ja sam bio protiv odlaska. Želim još uvijek ostati u Hajduku i nešto napraviti prije nego odem. Još kod predsjednika Svaguše sam trebao produljiti i poboljšati ugovor, no sve je na tome ostao - zaključuje Maloča.

Trener Balakov je ujedinio svlačionicu i zaradio veliki respekt kod igrača. 

- Prema svakom treneru smo imali respekt, a što se tiče Balakova, on je bio vrhunski igrač, ali je pokazao i da je vrhunski trener i čovjek. I zbog njega postižemo dobre rezultate - kazao je Maloča, a na pitanje: "Zar je ovo što Hajduk postiže dobar rezultat?", spremno odgovorio:

- Obzirom na sve što nam se događalo, mislim da je - rekao je Mario aludirajući na suđenje na koje se Hajduk žalio.

- Uostalom, uoči derbija se govorilo i procjenjivalo da je Dinamo sedam puta bolji od nas, a na koncu smo s igračem manje odigrali neodlučeno.

Kukoč: Često gledam kako Rapaić zabija Dinamu

Uoči početka konferencije za novinare Tonći Kukoč je demantirao pisanje jedne dnevne novine prema kojoj ga se uprava Hajduka uoči početka sezone htjela riješiti, a jedino je zbog Balakova ostao u momčadi.

- Nije istina. Nije bio u pitanju samo Balakov, nego svi. Svi su bili uz mene, a najviše moji roditelji koji su me bodrili i podržavali. Sad želim nastaviti niz dobrih igara, protiv Belupa, respekt njima, ali mi očekujemo pobjedu - kaže Kukoč koji je prošao pravu kalvariju prije nego se vratio na Poljud.

- Najteže je bilo u 2. ligi. Ali uvijek sam davao 100 posto i to je donijelo prevagu. 

Njegov idol je uvijek bio Milan Rapaić, a posebno pamti vrhunsku partiju kada je Hajduk slavio na Poljudu 4-2 protiv Dinama.

- Često pogledam snimku, Miki je ušao u 78. minuti i nakon 10 sekundi zabio u rašlje Ladiću. Dotrčao je do klupe i tražio od Katalinića da ga izvadi van - nasmijao se Kukoč koji je zahvalio navijačima za podršku u Vinkovcima te ih pozvao da dođu u što većem broju u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union