Obavijesti

Sport

Komentari 172

Mamić: Bili smo tako blizu, ali to je nogomet. Nije kraj svijeta

Mamić: Bili smo tako blizu, ali to je nogomet. Nije kraj svijeta
1

Vjerovali smo da možemo, ali naglasili smo da nije kraj svijeta ako se ne plasiramo u Ligu prvaka. Cilj je pokušati prezimiti u Europskoj ligi, rekao je Zoran Mamić

VIDEO

Dinamo je bio nadomak čudu i plasmanu u treću uzastopnu Ligu prvaka, ali to se nije dogodilo jer je poraz od 3-2 Austriji bio dovoljan za prolaz. Sasvim razumljivo, privremeni trener 'modrih' Zoran Mamić nije mogao biti zadovoljan konačnim ishodom, iako je igrom mogao.

- Čestitam Austriji na plasmanu u Ligu prvaka. Vidjeli ste utakmicu večeras, bili smo tako blizu, na kraju tako daleko, ali to je nogomet. Bili smo dominantna momčad, kontrolirali smo utakmicu bez obzira na rani gol Austrije. Vratili smo se, zabili dva gola, tražili od momčadi da nastave istim tempom iako smo znali da imamo nekoliko igrača koji nisu sto posto spremni. Išli smo preuzeti rizik, zabili smo treći gol - rekao je Mamić nakon utakmice i nastavio:

- Htjeli smo zatim pojačati sredinu terena s Antolićem i Lekom, nije nam to uspjelo kao što smo htjeli. Primili smo gol iz situacije koja je bila sve samo ne stopostotna gol šansa gdje čovjek s ruba 16 metara odigrava škarice, na našu nesreću to im je uspjelo.

Mlađi Mamić nije bio zadovoljan suđenjem.

- Htio bih spomenuti da mi se čini da je u prvom poluvremenu bio čisti jedanaesterac koji nije suđen, isto kao prekršaj na Addyju. Ali, to je sastavni dio igre, kao što igrači griješe, tako i suci griješe - rekao je Zoki koji žali za ključnim 2-0 porazom u Maksimiru:

- Dinamo je probao pokazati ovo pravo lice u Zagrebu, ali nije nam uspjelo. Igraju se dvije utakmice, u prvoj su oni bili bolji, u drugoj mi, a ukupni rezultat je takav kakav je. Propustili smo utakmicu u Zagrebu, to nam je bila velika prilika, nismo uspjeli ispraviti to danas. 

Vjerovali smo da možemo, pokazali smo da smo vjerovali, ali naglasili smo da nije kraj svijeta ako se ne plasiramo u Ligu prvaka. Igramo Europsku ligu, s dobrim i kvalitetnim klubovima, s obzirom na našu snagu naš je cilj pokušati prezimiti u europskoj ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu