Sport

Komentari 188

Mamić: Dajem 500.000 kn za informacije o kukastom križu

Mamić: Dajem 500.000 kn za informacije o kukastom križu

ZDRAVKO PLAĆA Dinamov savjetnik ponudio je pola milijuna kuna nagrade za informacije o onima koji su nacrtali simbol zločinačkog režima u Splitu

Zdravko Mamić je u formi. Ide s televizije na televiziju, priča o napadu na njega u Splitu, otkriva dojave o mogućem incidentu koji hrvatski navijači pripremaju na Rujevici, a sad je ponudio i nagradu za informacije o "kukastom križu". 

Na pitanje voditelja HRT-a što misli, hoće li prije pronaći odgovorne za napad na njega u Splitu ili one koji su iscrtali svastiku na Poljudu, Mamić je odgovorio:

- Koliko ono ministar nudi, 50.000 kuna?. Evo ja nudim 500.000 kuna.

No Zdravko je pogriješio, ministar nije ponudio 50.000 kuna.

Ministarstvo unuarnjih poslova Vlahe Orepića nedavno je ponudilo 20.000 kuna nagrade za informacije o onima koji su iscrtali simbol zločinačkog režima.

Miranda Čikotić/Pixsell

Napali ga huligani

Mamića su u Splitu napali maskirani huligani.

Njegov automobil u kojem je s odvjetnikom Čedom Prodanovićem stigao na Prekršajni sud uoči ročišta za incident s Ivom Begom 2014. godine u loži poljudskog stadiona, napadači su zasuli bocama, bengalkama i dimnim bombama.

Zdravko je u za RTL otkrio kako ima dojavu da će navijači na Rujevici na utakmici Hrvatske i San Marina napraviti incident kako bi Hrvatska bila izbačena iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Najčitaniji članci