Obavijesti

Sport

Komentari 69

Mamić je dobio nagradu za najboljeg menadžera desetljeća

Mamić je dobio nagradu za najboljeg menadžera desetljeća
1

Osim Mamića, nagrade su pokupili i ostali članovi Dinama. Tako je Dani Olmo dobio nagradu za otkriće godine, Amer Gojak za najboljeg nogometaša Bosne i Hercegovine...

VIDEO

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić (60) se od lipnja 2018. nalazi u BiH gdje je pobjegao nakon što je na osječkom županijskom sudu proglašen krivim za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama te da je oštetio državni proračun. Mamić od tada živi u Međugorju, a tu i tamo zna malo i promijeniti lokaciju. 

Ovaj put je večer proveo u Sarajevu gdje je sudjelovao na 8. međunarodnom simpoziju o sportu i 1. međunarodnom festivalu dokumentarnog sportskog filma "Simposar 2019", a organizatori su mu dodijelili nagradu za najboljeg menadžera desetljeća.

Pokretanje videa...

03:01

Direktor 'Simposara' i poznati BiH komentator, Sabahudin Topalbećirević, uručio mu je nagradu. Osim Mamića, nagrade su pokupili i ostali članovi Dinama. Tako je Dani Olmo dobio nagradu za otkriće godine, Amer Gojak za najboljeg nogometaša Bosne i Hercegovine, a Nenad Bjelica, koji je došao u društvu supruge Senke, je proglašen najboljim trenerom.

Sarajevo: Dodjela nagrada na 8. Međunarodnom simpoziju o sportu "Simposar 2019"

Dinamo je pokupio skoro sva priznanja i još jednom su primili na znanje koliko velik uspjeh su napravili ove godine.

Sve je sa smiješkom pratio Zdravko Mamić, a Nenad Bjelica je nedavno priznao da se s njim čuje jednom ili dvaput tjedno.

Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar su u lipnju prošle godine nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba i nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna. Konkretno, Zdravko Mamić je osuđen na šest i pol godina, Pernar na četiri godine i dva mjeseca, Zoran Mamić na četiri godine i 11 mjeseci, a Vrbanović na tri godine zatvora.

U drugoj Uskokovoj optužnici, koju je potvrdilo optužno vijeće, Zdravka Mamića i još šestoricu okrivljenika, među kojima je i njegov brat Zoran, koji se u međuvremenu vratio u Dinamo na mjesto sportskog direktora, tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, Dinamo oštetili za oko 200 milijuna kuna. Nakon što je potvrđena ta druga optužnica, Hrvatska je drugi put pokrenula postupak izručenja, ali i ovaj put tužiteljstvo BiH ustvrdilo je kako ne postoje uvjeti za izručenje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao