Obavijesti

Sport

Komentari 24

Mamić je donirao novac za plaće odbojkaša Mladosti

Mamić je donirao novac za plaće odbojkaša Mladosti
8

Izvršni dopredsjednik Dinama donirao je 365.000 kuna odbojkašima Mladosti, koji nisu primili plaće 9 mjeseci. Za njihov je problem saznao iz novina

VIDEO

Ne poznajem dobro Zdravka Mamića i zato me iznenadio njegov poziv. Kazao je da je iz novina doznao za naše probleme i da nam želi pomoći, izjavio je trener odbojkaša Mladosti Rade Malević.
Izvršni je dopredsjednik Dinama donirao muškom i ženskom ogranku odbojkaškoga kluba Mladost 365.000 kuna. Zagrebački odbojkaši, koji igraju u osmini finala Kupa Ceva, zahvaljujući Maminju, primili su plaće nakon devet mjeseci.
- Jako smo zahvalni Mamiću. Dinamovu gestu nikad nećemo zaboraviti. U ovom kriznom vremenu on je svima pokazao kako treba pomoći sportu - rekao je Malević.
Uspješnog trenera najviše zabrinjava to što gradske institucije još nisu reagirale i pomogle Mladosti.
- Imamo 14 igrača, koji su većinom potpisali stipendijske ugovore. Za njihove plaće dovoljno nam je 40.000 kuna na mjesec, ali ni to im nismo mogli osigurati u posljednjih devet mjeseci - rekao je Rade i dodao:
- Da bismo na kraju ove godine bili bar na nuli, potrebno nam je još milijun kuna. Nadam se da će nakon ove donacije kluba iz Maksimira još mnogi pomoći našem klubu.
Mladostaši će dresovima zahvaliti Zdravku Mamiću. Uz grb Mladosti na prednjoj će strani biti i Dinamov grb te će pisati “Hvala”, a na leđima će pisati “Nema predaje”. Dres će biti plav.
- To je najbolji način da zahvalimo na ovom potezu - kaže trener Mladosti.
Mamić je u Turskoj na pripremama s Dinamom, a nakon što se vrati u Zagreb, navodno bi još i više mogao pomoći odbojkaški klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige