Obavijesti

Sport

Komentari 96

Mamić je u šoku: Bojimo se da Taravela neće biti šest mjeseci

Mamić je u šoku: Bojimo se da Taravela neće biti šest mjeseci
1

Ako se potvrde naše sumnje, Taravela neće biti šest mjeseci. To je veliki, strahoviti udarac. Financijski, ljudski i igrački za sve nas, kaže trener Dinama, Zoran Mamić

VIDEO

Dinamo u petak u 18 sati u Kranjčevićevoj ulici igra prvenstvenu utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca. Trener "modrih" Zoran Mamić na konferenciji za novinare najavio je utakmicu koja je ipak bila u drugom planu. 

Ozljeda Taravela šokirala je Dinamove čelnike. Francuski branič, najskuplje pojačanje Dinama ove zime, ozlijedio je koljeno na treningu.

- Ako se potvrde naše sumnje, Taravela neće biti 6 mjeseci. To je veliki, strahoviti udarac. Financijski, ljudski, igrački... Teško je sada naći novog stopera. Morali bismo uzeti one bez ugovora, a ti ili nisu kvalitetni ili nisu u dobrom stanju - rekao je Mamić.

- Daj Bože da sve bude u redu, ali prve prognoze su loše. Do ljeta sigurno nećemo nikoga dovoditi - rekao je Zoran i dodao par riječi o Dragovoljcu.

- Pokazat ćemo tko je gazda u toj utakmici. Po najavama, padat će kiša, bit će loš teren, ali nema opravdanja. Mi moramo pobijediti - rekao je trener "modrih". 

O odnosu s HNS-om

Zdravko Mamić je rekao da cijeli stručni stožer reprezentacije mora dati ostavku ako Alen Halilović ne bude išao na SP. Zoran je, na pitanje mogu li razmirice između Dinama i HNS-a utjecati na buduće pozive Dinamovim igračima, rekao:

- To nisu razmirice, to su samo različita mišljenja. Ne trebamo misliti isto mi u Dinamu i izbornik. Mi na to gledamo samo sa sportske strane. 

"Pričao sam s Barcelonom, stižu po Halilovića"

Komentirao je trener Dinama i situaciju oko Alena Halilovića. 

- Alen želi u Barcelonu. Danas sam baš razgovarao s njima. Dolaze po njega - kazao je Zoran Mamić.

"Da se mene pita, odmah bih kupio Fernandesa"

Stvari stoje tako da smo ga unajmili na godinu dana s tim da možemo otkupiti njegov ugovor. Ako zabije 25 golova, može doći neki treći klub i ponuditi takvu lovu da mi ne možemo parirati. Drugi scenarij je da Fernandes više ne želi igrati u Dinamu, a nezadovoljnog igrača ne isplati se kupovati. Da se mene pita danas, ja bih ga odmah kupio, kazao je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 96

VIDEO

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ
ZVIJEZDA MAN. UNITEDA

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan "crvenih vragova" osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'
PROPUCALI MU AUTO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'

Prodao je zvijezde Benfice za desetke milijuna eura, radio u Šahtaru i PAOK-u, zimus stigao u Osijek, a prošli tjedan razišao se s trenerom Zekićem. U noći na utorak propucali su mu auto dok je bio na odmoru
Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu
ŽELI NASTAVITI IGRATI

Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu

U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan, rekao je Luka