Obavijesti

Sport

Komentari 104

Mamić: Mi smo došli s kupanja, ali nismo podcijenili Hajduk...

Mamić: Mi smo došli s kupanja, ali nismo podcijenili Hajduk...
5

Naš posjet Murteru bio je planiran duže vrijeme. Mi smo i na tom opuštanju imali sastanke, upozoravali smo što nas čeka i nismo podcijenili Hajduk, kaže Mamić

VIDEO

Dinamov trener Zoran Mamić treći put u nizu slavio je na gostovanju na Poljudu. To niti jednom treneru prije njega nije uspjelo od osamostaljenja Hrvatske.

- Čestitke mojoj momčadi na pobjedi. Nisu se predavali ni kad su bili u ne baš bajnoj situaciji. Prvo poluvrijeme nismo bili onakvi kakvi smo se dogovorili da ćemo biti. Hajduk je bio agresivniji, iako smo mi, po meni, imali izraženije šanse - rekao je Zoran Mamić nakon šokantne 3-2 pobjede Dinama na Poljudu.

- Hajduk je iskoristio genijalnost Sušića i zabio. Početkom drugog dijela tražio sam da budemo agresivniji, s puno boljim protokom lopte, da uzmemo koju ničiju loptu, no nažalost vrlo brzo smo primili i drugi gol. 

Dinamo je gubio 2-1 do 90. minute utakmice.

- Nismo se predavali, gledali smo nekoliko puta Hajduk i očekivali smo da će pasti, oni pred kraj nisu više mogli pratiti naš ritam i zasluženo smo pobijedili - kazao je Mamić.

Je li prevaga nastala ulaskom Čorića u drugom dijelu?

- Ja sam se dugo lomio da ga stavim od početka, ali kako nije bilo Ademija, kojeg je zamijenio Vukojević, nisam želio staviti dva nova igrača u vezni red. Ante pokazuje iz utakmice u utakmicu o kakvom se sjajnom igraču radi te da ćemo s njim imati još puno veselja.

Jeste li kad doživjeli ovakvu utakmicu, ovakav preokret?

- Protiv Hajduka ne, no nedavno smo protiv Lokomotive zabili tri gola u završnici. Lijepo je uvijek dobiti Hajduk - kaže Mamić.

Je li bilo podcjenjivanja s vaše strane, ipak ste došli s Murtera, s kupanja.

- Naš posjet Murteru bio je planiran duže vrijeme. Mi smo i na Murteru, i na tom opuštanju, imali sastanke, upozoravali smo što nas čeka i nismo podcijenili Hajduk. Bez obzira na sve, Hajduk je Hajduk na Poljudu. Prema Hajduku i Poljudu treba uvijek imati respekt - dodao je mlađi Mamić.

Hoće li se prvenstvo pretvoriti u utrku Dinama i Rijeke za naslov prvaka?

- Prvenstvo je dugo, Dinamo ima pobjednički mentalitet i ja sam sigurna da ćemo biti sve bolji i bolji, pogotovo sad kad nam se vraćaju Taravel i Fernandes....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara