Obavijesti

Sport

Komentari 17

Maminjo se prvo hvatao za genitalije pa dijelio lovu...

Maminjo se prvo hvatao za genitalije pa dijelio lovu...
1

U nedjelju Zdravko Mamić imao je vlastiti “show” u Vinkovcima, a za trenera Krunoslava Jurčića ova pobjeda vrijedna je obrane naslova prvaka

VIDEO

Nakon trećega Dinamova gola izvršni dopredsjednik “modrih” Zdravko Mamić u slavlju se uhvatio za genitalije. To nije promaklo navijačima koji su bili smješteni ispod svečane lože i Mamića su zasuli raznim predmetima. Jedan navijač Dinama ranije je bio ogorčen igrom, okrenuo se prema Mamiću i upitao:
- Pi... mu materina, kako od Cibalije možete gubiti 2-0? Mamiću, kad ćeš sve to potjerati?
Na kraju utakmice Maminjo je do svečane lože pozvao navijača, s kojim se obračunavao i koji ga je gađao papirom te mu je htio darovati sat. Navijač je to uporno odbijao, sve dok ga njegovi prijatelji nisu nagovorili da prihvati Mamićev dar. Maminjo je skinuo svoj vrijedni sat i darovao ga Dinamovu navijaču uz još jednu ispriku.
Mamićev “show” nastavio se i izvan stadiona, gdje su ga dočekali brojni domaći navijači. Zdravko je počeo vaditi novčanice iz novčanika te je darovao okupljenima nekoliko stotina kuna.
- Ovo je pobjeda vrijedna naslova prvaka. Nismo igrali kako sam htio, Dinamo mora nametati svoju igru, a ne da Cibalia bude glavna na terenu. No dobro je ispalo - rekao je nakon utakmice Kruno Jurčić, Dinamov trener.
Robert Kovač odigrao je na desetke ovako uzbudljivih utakmica u karijeri.
- Izludio sam. Tek nakon drugoga gola Cibalije počeli smo igrati. Kad smo primili za 3-3, prestao sam vjerovati. Ali uspjeli smo - rekao je Dinamov stoper.

"HARA-KIRI" SUCA MARIĆA
Glupost kakvu je napravio sudac Marić u 50. minuti ne viđa se svaki dan. U šesnaestercu Cibalije srušen je Bišćan, odmah zatim pao je i Calello te je Marić pokazao na “kreč”. No dok se Sammir spremao na izvođenje, sudac se predomislio i dosudio “slobodnjak” na 16 metara (?!).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...