Obavijesti

Sport

Komentari 38

Mamma mia! Diletta fotkom s odmora raspametila fanove

Mamma mia! Diletta fotkom s odmora raspametila fanove

Na Instagramu je prati više od osam milijuna ljudi, a nedavno je uljepšala i hrvatsku obalu. Boravila je u Zadru gdje je sudjelovala na Sunset Sports Media Festivalu i održala inspirativno predavanje o svojoj karijeri

VIDEO

Svugdje pođi, ali kući dođi, kaže stara narodna izreka. A nje se drži najpoznatija sportska novinarka na svijetu Diletta Leotta. Pretrpani raspored, gradsku vrevu i gužvu Milana, atraktivna Diletta zamijenila je rodnom i mirnom Catanijom gdje ljetuje i puni baterije za nove izazove. 

Pokretanje videa...

Fatalna Diletta odbila je turskog zavodnika, a šuškalo se i da je Ibrahimovićeva ljubavnica VIDEO

Obukla je oskudni bikini koji je malo toga ostavio mašti, zavalila se na dasku za jedrenje te uživala u prekrasnom plavom moru i sunčevim zrakama. Našla je vremena i za poziranje, a fotografija je ubrzo osvanula na njezinom Instagramu gdje je raspametila obožavatelje. Objava je u nekoliko sati skupila više od 300 tisuća lajkova. S kratkim, ali jasnim opisom.

- Kući. 

Na Instagramu je prati više od osam milijuna ljudi, a nedavno je uljepšala i hrvatsku obalu. Boravila je u Zadru gdje je sudjelovala na Sunset Sports Media Festivalu i održala inspirativno predavanje o svojoj karijeri. Oduševila je prisutne, a nju je oduševila i Lijepa naša pa je obećala vratiti se već ovog ljeta. 

- Zaljubiš se u nogomet kao dijete, i ja sam ga zavoljela otkad sama bila djevojčica i nikad me nije prestao iznenađivati. Pa pogledajte samo ovu sezonu, to je bilo na rubu živaca. Bila sam u Sassuolu na zadnjoj utakmici Milana, atmosfera je bila nevjerojatna. Milan je igrao odlično i bio je gladan rezultata. A onda je puno navijača došlo na Piazza Duomo slaviti, baš je bilo emotivno. Nakon teških godina bez navijača zbog pandemije, vratili smo se u normalu, bilo je jako čudno bez navijača. I Zlatan Ibrahimović je rekao isto nakon pobjede da je sve to zahvaljujući navijačima koji su bili uz njih cijelu sezonu - pričala je na predavanju u Zadru.

Zadar: Talijanska sportska novinarka Diletta Leotta

Diletta je zahvaljujući predanom radu stekla titulu najpoznatije novinarke na svijetu. Ugostila je brojne zvijezde, jednom joj je potpetica pukla usred prijenosa, a pokazala je i nogometne sposobnosti s mikrofonom u ruci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani