Obavijesti

Sport

Komentari 6

Lovrić zabio eurogol pa skoro šokirao Osijek: Slavonci su se vratili u igru za Ligu prvaka...

Lovrić zabio eurogol pa skoro šokirao Osijek: Slavonci su se vratili u igru za Ligu prvaka...
5

Nakon što je Hajduk kiksao, a Rijeka i Lokomotiva remizirali, Osijek je iskoristio priliku i pobjedom nad Goricom 2-1 opet se uključio u borbu za mjesto u kvalifikacijama Lige prvaka

U posljednjem i najzanimljivijem susretu 29. kola Prve HNL u Gradskom vrtu Osijek je pobijedio Goricu 2-1. 

Prvo poluvrijeme je donijelo inicijativu Osijeka, dok je Gorica igrala s pojačanom obranom. Osijek dolazi u vodstvo u 36. minuti pogotkom najboljeg strijelca hrvatske lige Mirka Marića koji nakon proigravanja Ndockyta desnom nogom pogađa desni kut gola. 

Na početku drugog poluvremena Gorica ima odličnu priliku, ali Škorić u 47. minuti pogađa vlastitu stativu. No Osijek povećava prednost nakon što u 56. minuti Mihael Žaper zabija za 2-0.

Gorica u 92. minuti pogotkom Lovrića smanjuje na 2-1, a mogao je na samom kraju Lovrić i posve šokirati domaćine, no nije pogodio.

Pred 1.833 gledatelja susret je u Gradskom vrtu sudio Zebec.

Zahvaljujući današnjoj pobjedi, Osijek se učvrstio na petom mjestu ljestvice s 49 boda koje vodi u Europu, dok je Gorica ostala na šestom mjestu sa 39 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 29. KOLO 21:05 , GRADSKI VRT
Osijek
Marić 35', Žaper 56'
2 : 1
Gorica
Lovrić 92'
Sortiranje događaja
95'

Kraj utakmice u Osijeku. Zadnje minute ispale su uzbudljive, ali Osijek je zadržao prednost i došao na tri boda manje od drugog mjesta. Gorica se, pak, može oprostiti od europskih pozicija.

94'

Evo panike za domaćine. Opet je Lovrić bio u dobroj situaciji, bliže golu, ali ispred njega trojica igrača onemogućila su precizniji udarac.

92'

GOOOOOOOL! Koliko je puta danas pokušao, jedna je morala ući. Kakav je gol postigao Lovrić, fantastičan. S lijeve strane, s 20-ak metara briljantno je naciljao suprotni kut Ivušićevog gola. Gorica je smanjila, ali ostale su samo tri minute do kraja.

90'

Igrat će se još pet minuta sudačke nadoknade.

83'

Pao je tempo, Osijek više nema što riskirati niti to radi, dok Gorica nema previše ideje. Završnih deset minuta u Gradskom vrtu koje će proteći bez Vedrana Jugovića kojeg je vozilo odnijelo s travnjaka. Ušao je Mance.

Komentari 6