Obavijesti

Sport

Komentari 43

Mancini: United je tek drugi klub u gradu, mi smo najbolji

Mancini: United je tek drugi klub u gradu, mi smo najbolji
2

Talijan Roberto Mancini umjesto da smiruje strasti pred sraz u FA Cupu njegovog Cityja s rivalima iz Uniteda svojim izjavama je dodatno razbuktao strasti pred derbi

VIDEO

Uoči ogleda 3. kola FA Cupa između gradskih rivala, Cityja i Uniteda trener građana Roberto Mancini nije štedio hvalospjeve na račun svoje momčadi, ali ni provokacije upućene ne račun 'vragova'.

- Znam da je ljudima u Manchester Unitedu danas teško priznati kako su drugi u gradu. No, na moju sreću, mojih igrača i navijača Cityja, možemo reći kako smo u ovom trenutku najbolji - izjavio je talijanski stručnjak.

Mancini vjeruje kako su u ovom trenutku oni ipak jača momčad u gradu.

- Naravno, mi smo relativno novi klub u vrhu engleskog nogometa i nemamo se pravo uspoređivati s poviješću Uniteda. Oni su osvajači tko zna koliko pehara, ali kada je u pitanju gradski derbi onda se sve to zaboravlja i ostaje samo velika i žestoka borba na travnjaku - najavio je sraz prvih dviju momčadi Premiershipa.

- Dok sam bio trener u Interu strašno nam je bilo teško primiti k srcu sve uspjehe Milana. Sada je valjda i Unitedu teško gledati razbuđeni City - istaknuo je dobru formu svoje momčadi, ali i svoje problematične zvijezde, mladog Balotellija.

Iako Mario igra sve bolje Mancini i dalje muku muči s njegovim ponašanjem i ispadima izvan travnjaka.

- On je zbilja čudna osoba. On je dobar dečko, ljubazan je i pristojan, ali ponekad ga stvarno ne razumijem. Imam osjećaj kao da s njim trebam posebnog prevoditelja. Sjajan je igrač, ali još uvijek nije svjestan koliko je jak i koliko bi toga još mogao postići - nahvalio je 21-godišnjeg igrača Mancini.

- Mario je počeo igrati sa 16 godina, sad je jedva u svojim dvadesetima i pred sobom ima još barem 15 godina vrhunskog nogometa. On još nije svjestan koliko je sretan, ali morat će ubrzo shvatiti to jer neće još moći biti tako svojeglav. Nadam se da će shvatiti toliko će još napredovati kada postane pravi muškarac, a to će biti važno i za mene -vjeruje da će u budućnosti City zavisiti upravo o njemu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju