Sport

Komentari 64

Mancini zaprijetio Cityju, ako mu ne daju pojačanja on odlazi

Mancini zaprijetio Cityju, ako mu ne daju pojačanja on odlazi

Roberto Mancini 'poludio' je na čelnike Manchester Cityja jer ne udovoljavaju njegovim željama oko pojačanja za novu sezonu, toliko da je zaprijetio odlaskom

Prema napisima Daily Maila, talijanski menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini (47) toliko je frustriran činjenicom da mu uprava kluba ne daje pravu podršku u dovođenju željenih pojačanja, da bi mogao napustiti klub u sljedećih godinu dana.

- Mancini je imao tri mete prije zatvaranja prijelaznog roka – Danielea de Rossija, Maicona i Stevana Jovetića. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećih par dana. On osjeća da se nitko u klubu ne bavi transferima koje je on poželio i na raspolaganju ima samo 19 igrača za novu sezonu. On je ambiciozan, upravo je osvojio Premierligu i želi osvojiti Ligu prvaka. Ali to ne može bez prave potpore kluba. Neće napustiti City, ali ako se ništa ne dogodi prije zatvaranja prijelaznog roka, ovo bi mogla biti njegova zadnja sezona u klubu. Ne bih isključio niti prijelaz u neki drugi klub sljedeće sezone – komentirao je anoniman izvor blizak klubu s Etihada.

Klupu Manchester Cityja Mancini je preuzeo 2009. godine, a prošle je sezone "građane" odveo do prvog naslova u engleskom prvenstvu nakon 44 godine.

Nakon velikog uspjeha talijanski je strateg potpisao produljenje ugovora do 2017. godine.

Najčitaniji članci