Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mandžo odveo Juve u osminu! I Atlético ide dalje, United 'visi'

Mandžo odveo Juve u osminu! I Atlético ide dalje, United 'visi'
7

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zabio je jedini gol u pobjedi Juventusa nad Manchester Cityjem. Drugi krug osigurao je Atlético, a United je remizirao...

VIDEO

Drugi gol u Ligi prvaka u dresu Juventus postigao je Mario Mandžukić i drugi - Manchester Cityju. Nakon što je zatresao mrežu Engleza na Otoku, hrvatski reprezentativac donio je "staroj dami" pobjedu nad "građanima" u Torinu 1-0 i tako potvrdio plasman talijanskog prvaka u nokaut-fazu.

Paul Pogba u 18. je minuti poslužio Alexa Sandra na lijevoj strani koji je ubacio na peterac, a Mandžukić se othrvao zagrljaju Otamendija i nogom fino pospremio loptu u mrežu. Tražili su gosti faul u napadu, ali sudac Brych nije se oglasio.

Mandžukić je zabio 15. gol u skupinama Lige prvaka, a više od "građana" zabijao je samo Olympiakosu, četiri puta. City je, pak, produžio niz utakmica u kojima je primio gol u ovom natjecanju. Dogodilo se to baš svaki put u 32 navrata.

Nedugo nakon prvog Mandžo je bio vrlo blizu i drugog gola, ali sjajno mu je šut s desetak metara udaljenosti obranio Joe Hart. Izašao je hrvatski napadač iz igre u 55. minuti, no ostalo je 1-0, čime je Juve preuzeo prvo mjesto uoči zadnjeg kola u kojem ide u goste Sevilli, a City dočekuje Borussiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atlético u osmini finala

Prolazak među najboljih 16 momčadi Europe osigurao je madridski Atlético svladavši Galatasaray kod kuće 2-0 dvama golovima Antoinea Griezmanna. Pogodovali su Španjolci Benfici koja je također sigurna u drugi krug s jednakim brojem bodova (10), dok će se za treće mjesto u zadnjem kolu u izravnom duelu boriti Galatasaray i Astana. Turci imaju bod više od Kazahstanaca.

PSG razbio Malmö

Zlatan Ibrahimović vratio se u dom kluba iz kojeg je potekao i potrudio se zapapriti mu. PSG je pobijedio Malmö 5-0 i ostavio švedskog prvaka na posljednjoj poziciji u skupini A, ali još uvijek sa šansom za dolazak na treće mjesto zbog poraza Šahtara. Za Francuze su, osim Zlatana, pogađali i Rabiot, Di María (dvaput) i Lucas Moura. S druge strane, Rosenberg je promašio penal.

Mönchengladbach srušio Sevillu

Borussia Mönchengladbach pobijedila je u Njemačkoj Sevillu 4-2 i tako svrgnula osvajača Europske lige s trećeg mjesta koje mu jamči proljeće u tomu natjecanju. Vodili su domaćini 3-0 golovima Stindla, Johnsona i Raffaela, smanjio je Vitolo na 3-1, Stindl vratio tri gola prednosti Borussiji, a konačnih 4-2 postavio Banega iz penala u nadoknadi.

United kiksao i ostavio neizvjesnost

Jedina utakmica dana bez golova odigrala se na Old Traffordu, gdje je Manchester United dočekao PSV. S obzirom da je Wolfsburg ranije pobijedio CSKA u gostima, ostao je vodeći u skupini B. Van Gaalovi će tako za prolazak dalje u zadnjem kolu morati pobijediti Wolfsburgu u gostima ako ne žele ovisiti o drugoj utakmici, u kojoj PSV dočekuje CSKA.

Liga prvaka, skupina A:

Skupina B:

Skupina C:

Skupina D:

  • Borussia Mönchengladbach - Sevilla 4-2
  • Juventus - Manchester City 1-0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka