Obavijesti

Sport

Komentari 30

Italija se klanja Mandžukiću, Raketa u Enriqueovom 'ruletu'

Italija se klanja Mandžukiću, Raketa u Enriqueovom 'ruletu'
1

Mandžo je jučer odigrao impresivno, a i sam je Allegri priznao kako se napadač nalazi u izvrsnoj igračkoj i mentalnoj formi. Prema ocjenama talijanskih medija, Mario je jučer bio drugi najbolji na terenu

VIDEO

Juventus je jučer na svojoj Areni pobijedio Atalantu 3-2 te tako izborio plasman u četvrtfinale Kupa Italije.

Mandžukić je u izvrsnoj formi

Trener Juvea Max Allegri vratio je u prvu momčad Marija Mandžukića, svog miljenika i jednog od najboljih igrača kluba u posljednja dva mjeseca, a ovaj mu se zahvalio asistencijom te golom.

Gonzalo Higuain se tako našao na klupi, pa su napadački tandem 'stare dame' činili Mandžo i Paulo Dybala. Lijepo su surađivali što potvrđuje učinak obojice - imaju po gol i asistenciju na kontu.

Mandžo je tako potvrdio vrhunsku formu, a i sam je Allegri priznao kako se napadač nalazi u izvrsnoj igračkoj i mentalnoj formi. Prema ocjenama talijanskih medija, Mario je jučer bio drugi najbolji na terenu (ocjena 7), odmah iza Argentinca Dybale (ocjena 7.5).

Dybala i Mandžukić radili su što su htjeli protiv Atalante. Prvo je Hrvat namjestio gol Argentincu, koji mu je nakon toga uzvratio a raspoloženi Mandžukić stigao do gola. Sve to raduje navijače i trenera Massimiliana Allegrija, kao i povratak Pjace, koji će biti pojačanje Juventusa u drugom dijelu sezone - piše Tuttosport uz dodatak:

- Dybala i Mandžukić, kakav spektakl!

Hrvat je, kao i puno puta do sad, igrao za momčad. Asistirao je kod prvog gola, zatim je pogodio stativu, a onda i zabio. Mandžukić je, uz Dybalu, bio najbolji igrač Juventusa - pišu Talijani.

Enriqueov rulet s Rakitićem

Još jedan Hrvat imao je nastup u domaćem kupu. Ivan Rakitić vratio se u momčad Barcelone nakon što ga je Luis Enrique izostavio s popisa za ligašku utakmicu protiv Villarreala u nedjelju.

Raketa je ušao u 80. minuti umjesto Rafinhe na svoju poziciju desno u veznom redu te sudjelovao u pobjedi nad baskijskim Athleticom 3-1 čime je 'blaugrana' izborila proboj u četvrtfinale Kupa Kralja.

Luis Enrique igra pravi 'rulet' sa svojim veznim redom. Niti sam nije siguran što je najbolje za Barcelonu, posebno ga muči ta Rakitićeva 'desna' pozicija. U centrali je siguran Busquets, lijevo do njega kapetan je Iniesta, no desno...

Pokušao je trener aktualnog prvaka Španjolske sa Rafinhom, igrao je tu ranije i Arda, pa i Andre Gomes. Izgleda da trener nije zadovoljan učinkom sve trojice, niti jedan nije ponudio ni više ni manje od našeg Rakete, pa su Enriquova lutanja zapravo kocka - igra pravi 'rulet' s veznjacima i to se reflektira na kvaliteta igara i rezultata Barcelone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve