Sport

Komentari 5

Mandžo u Milanu: Prošao je liječnički, fotkao se s navijačima

Mandžo u Milanu: Prošao je liječnički, fotkao se s navijačima

Mandžukić je stigao u klupski medicinski centar ispred kojeg ga je dočekalo i nekoliko navijača s kojima se fotografirao. Prošao je liječnički pregled, a u utorak će potpisati...

Mario Mandžukić (34) je u nedjelju stigao u Milano, danas je tijekom jutra prošao liječničke preglede, a u utorak će potpisati za vodeću momčad Serie A. Dogodilo bi se to već danas, ali njegova buduća momčad večeras na Sardiniji igra protiv Cagliarija prvenstvenu utakmicu, a ugovor će potpisati kada se Rossoneri vrate u Milano...

Iz udobnosti hotela će ispratiti susret svoje nove momčadi, a prije toga je imao ispunjeno jutro.

Oko 9 sati stigao je u 'La Madonninu' kako bi prošao sve potrebne liječničke preglede, a četiri i pol sata kasnije su ga pred sportsko-medicinskim centrom Ambrosiano dočekali navijači s kojima se fotografirao. Prošao je medicinske testove i testove fizičke spreme bez problema, a tijekom utorka bi trebao potpisati ugovor. Podsjetimo, Mandžukić bi s Milanom trebao potpisati ugovor do kraja sezone vrijedan milijun i pol eura, a imat će mogućnost produljenja za još jednu sezonu.

Kako pišu Talijani, ako se Milan plasira u grupnu fazu Lige prvaka za sljedeću sezonu, Mariju će se automatski produljiti ugovor na još godinu dana, a narast će mu i plaća na 3,6 milijuna eura.

Na teren će se vratiti nakon što je prije osam mjeseci posljednji put zaigrao u Kataru i to na velikoj sceni dobro mu poznate Serie A. U Italiji je Mandžo igrao četiri i pol godine u dresu Juventusa. A ugledni talijanski list 'Gazetta dello Sport' ima samo riječi hvale za bivšeg hrvatskog reprezentativca. 

- Mandžukić je savršen Hrvat. Radan, pošten i ponizan čovjek koji je u karijeri učinio puno toga za uspjeh - napisali su.

Ako neće biti problema na pregledima, Mandžo će ubrzo postati novi igrač Milana.

Najčitaniji članci