Sport

Komentari 23

'Mandžo je savršen, ratnik koji ne odustaje. To je pun pogodak'

'Mandžo je savršen, ratnik koji ne odustaje. To je pun pogodak'

Hvalospjeve na račun Marija Mandžukića mogli smo vidjeti u svakom klubu kojem je igrao, a hoće li tako biti i u Milanu? Ne sumnjamo. Mandžo je pošten i ponizan, piše Gazzetta.

Talijanski ugledni sportski list Gazzetta dello Sport objavila je veliki tekst posvećen bivšem 'vatrenom' Mariju Mandžukiću (34) kojeg tek nekoliko sati dijele od potpisa za Milan.

Mandžo bi u jutarnjim satima trebao proći završne liječničke preglede nakon čega bi trebao potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja na još godinu dana.

Hvalospjeve na račun Marija Mandžukića mogli smo vidjeti u svakom klubu kojem je igrao, a hoće li tako biti i u Milanu? Ne sumnjamo.

Jer Mario je takav, nema ga često u medijima, ne objavljuje često na društvenim mrežama. On se uvijek borio na svojem teritoriju, zelenom travnjaku. 

- Mandžukić je savršen Hrvat. Radan, pošten i ponizan čovjek koji je u karijeri učinio puno toga za uspjeh - piše Gazzetta i objašnjava zašto će se odlično slagati sa Zlatanom.

- Mario ga poštuje. Zlatan je Mandžukićev idol i on za njega ima maksimalan respekt. Obojica su pobjednici, Mandžukić, baš kao i Ibra, nikada ne odustaje i bori se do posljednje sekunde utakmice. Mandžukića nema previše u medijima, ali uživa veliko i zasluženo poštovanje.

Osim Ibri, pridružit će se i aktualnom 'vatrenom' Anti Rebiću. No, na susret s njim, morat će pričekati do Antinog negativnog nalaza na korona virus.

Kakav je to bio tandem na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji - nezaustavljiv!

Drugačija uloga, nego ona u Juventusu.

- U novom Milanu on neće morati biti iscrpljivan kao svojedobno u Allegrijevom Juventusu gdje je znao igrati i beka. Mandžukić može taktički ući u sastav sa Zlatanom, ali i što je još važnije, zamijeniti bilo koga od Milanovih ofenzivaca. Ima karizmu, potrebnu snagu, ali i iskustvo u talijanskom nogometu. Istina, nije igrao od ožujka prošle godine, a u Europi ga nema otprije dvije zime, ali ne sumnjamo da će odmah pokazati zašto je doveden - piše Gazzetta.

Mandžo je posljednju natjecateljsku utakmicu odigrao u ožujku prošle godine i to je jedina "sumnja" talijanskog lista, koji istovremeno tvrdi da će "pokazati zašto je doveden".

Najčitaniji članci