Obavijesti

Sport

Komentari 78

Mandžo napokon zabio u klubu, Inter iščupao pobjedu u Milanu

Mandžo napokon zabio u klubu, Inter iščupao pobjedu u Milanu
1

MANDŽINO BUĐENJE Poslije dobrog ubačaja Kolumbijca Juana Cuadrada, Mandžo je ostao nečuvan ispred gostujućeg gola te lako poentirao u mrežu Puggionija

VIDEO

Poslije loše igre u subotnjem derbiju kod Milana i poraza 1-0, aktualni se prvak Juventus uspio ekspresno oporaviti. U goste im je stigla momčad Sampdorije koju su 'sredili' goropadnim pristupom u samo devet minuta! Bilo je već 2-0...

Mandžin prvi gol za Juve ove sezone

Na veselje svih 'mandžofila', prvi gol ove sezone za Juventus zabio je Mario Mandžukić u četvrtoj minuti. Poslije dobrog ubačaja Kolumbijca Juana Guillerma Cuadrada, Mandžo je ostao nečuvan ispred gostujućeg gola te lako poentirao u mrežu Puggionija.

Pet minuta poslije, poentirao je i Giorgio Chiellini na asistenciju Miralema Pjanića. Gosti iz Genove uspjeli su smanjiti u 57. minuti golom Schicka, no nada im je trajalo samo osam minuta. Pjanić je zabio u 65., a konačnih 4-1 postavio je, ponovo, Chiellini u 87. minuti.

Inače, od prve minute za Sampdoriju zaigrao je i napadač Ante Budimir koji je prošle sezone punio mreže u Serie B. Teren Juventus Arene napustio je u 61. kada je ušao Fabio Quagliarella.

Davljenik Crotone kaznio Sousino kockanje

Fiorentina je neočekivano kiksala na svom Artemiju Franchiju protiv davljenika, Crotonea. Završilo je 1-1. Gostujuća momčad imala je tek jedan osvojeni bod u devet odigranih kola, no večeras su 'kaznili' stav domaćeg trenera Paula Souse koji je odlučio Nikolu Kalinića ostaviti na klupi.

U utakmici koja je prekinuta na pola sata zbog natopljenog terena, poveo je Crotone u 24. minuti golom Falcinellija.

Kada je Sousa vidio da to neće ići bez našeg golgetera koji je u zadnje dvije utakmice zabio pet golova, uveo ga je u 46. minuti. Fiorentina je uspjela izjednačiti tek u 85. minuti golom stopera Danielea Astorija, dok je u posljednjim trenucima utakmice Badelj propustio dobru prigodu za preokret. Hrvoje Milić proveo je na klupi svih 90 minuta.

Brozović promašio nemoguće

Interov Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Intera protiv Torina, dok je Ivan Perišić to odgledao s klupe. Poveli su domaći golom, a koga drugog nego Maura Icardija. Kapetan je poentirao u 35. minuti, ali stvari na početak vraća Andrea Belotti u 63.

Ipak, Icardi ponovo zabija u 88. na asistenciju Rodriga Palacija, a vrijedi istaknuti kako je i Brozović propustio zabiti iz dvije dobre situacije. Sveukupno je odigrao vrlo dobru utakmicu pa bi se posljedično i odnosi s trenerom Frankom de Boerom trebali popraviti.

Napolijevi Ivan Strinić i Marko Rog također su na klupi protiv Empolija u pobjedi aktualnog doprvaka 2-0, kao i Ivan Vargić i Franjo Prce na domaćoj utakmici njihovog Lazija protiv Cagliarija gdje su Rimljani slavili 4-1.

U utakmici Pescare i Atalante još je jedan Hrvat na klupi - riječ je o obrambenom igraču Dariju Župariću koji je domaći poraz 0-1 također odgledao s klupe.

Roma leti na krilima Edina Džeke

Roma je uspjela preokrenuti na nezgodnom gostovanju kod Sassuola na krilima najboljeg strijelca lige, Edina Džeke. Poveli su domaći golom Paola Cannavara u 12. minuti, no u drugom je poluvremenu Džeko zabio dva komada. Prvi u 57., a drugi u 76. iz penala. Radja Nainggolan dvije minute kasnije postavio je konačnih 1-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac