Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mandžukić: S tim novcem od kazni mogli bismo na kuglanje

Mandžukić: S tim novcem od kazni mogli bismo na kuglanje
1

Magath je kaznio je Mandžukića s 10.000 € jer se presporo vraćao u obranu protiv Borussije Mönchengladbach. Mandžo je ponudio da novce iskoriste za kuglanje...

VIDEO

"Prije nekoliko dana je plaćao 10.000 eura kazne, a danas je slavljeni strijelac: Mario Mandžukić je zavladao u Wolfsburgu, unatoč novoj ulozi i tome što je ostavština Dietera Hoeneßa", početak je to članka u Frankfurter Rundschauu posvećenom napadaču hrvatske nogometne reprezentacije.

Mandžo je s dva gola predvodio Wolfsburg do pobjede protiv Schalkea (2-1) u nedjeljnom dvoboju 5. kola Bundeslige. Nije igrao u špici, već je bio povučeniji, ali kako navodi autor članka, već je pri dolasku u Wolfsburg hrvatski nogometaš rekao da je sposoban igrati na bilo kojoj poziciji koju mu namijeni trener.

U nastavku članka se podsjeća da je Mandžukić kao dijete nekoliko godina živio u Njemačkoj. Naučio je jezik i mentalitet što mu je sasvim sigurno pomoglo da se brže prilagodi. Priznaje to i sam Mandžukić.

- Kada sam se s roditeljima vratio u Hrvatsku u četvrtom razredu, bila je to za mene ogromna promjena. Zato sam uvijek želio zaigrati u Bundesligi.

Mandžukića je prošlo ljeto iz Dinama doveo tadašnji sportski direktor Dieter Hoeneß kojeg je kasnije na toj funkciji naslijedio Felix Magath koji je i trener prve momčadi. Frankfurter Rundschau piše kako je Magath razvio otpor prema gotovo svima koje je doveo njegov prethodnik, a iznimka je jedino Mandžukić.

Nije ga to, međutim, spriječilo da kazni našeg nogometaša s 10.000 eura jer se na utakmici protiv Borussije Mönchengladbach nije dovoljno brzo vraćao u obranu nakon izgubljenih lopti. Mandžukić je kaznu samo kratko prokomentirao rečenicom da voli trčati, a radije je ponudio ideju što napraviti s novcem kojeg je Magath prikupio kaznama.

- Moramo nešto napraviti sa svim tim novcem. Najbolje bi bilo da odemo na kuglanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...
Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena