Obavijesti

Sport

Komentari 23

Marca: Ivo Grbić je svjetlosnim godinama lošiji od Slovenca...

Marca: Ivo Grbić je svjetlosnim godinama lošiji od Slovenca...
4

Grbić je ove sezone branio u tri utakmice za Atletico i primio je tri gola. Prošle je sezone branio 29 za Lille, ali nakon 6. veljače i potopa 5-1 od PSG-a ni minute

VIDEO

Razgovaramo u tom smjeru jer želim braniti i zato je nova posudba opcija, rekao je Ivo Grbić (26) dok je još trajao prijelazni rok.

No, Atletico ga nije dao nikome, povukao ga je s posudbe iz Lillea i napokon pokazao da mu - vjeruje.

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Šansa je došla zbog ozljede Jana Oblaka pa je Grbić 11. rujna prvi put odigrao svih 90 minuta za Atletico. Bilo je to u pobjedi 4-1 protiv Celte, uz ocjenu 6 i opasku kako je bio dobar iako ne posve uvjerljiv.

Nova je šansa došla u utorak u Ligi prvaka. No, u Leverkusenu su Madriđani izgubili 2-0, a Marca je igru našega golmana opisala ovako:

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Lille

- U debiju u Ligi prvaka za Atletico bio je nekako nervozan. Nije mogao puno učiniti kod golova, ali nije momčadi donio sigurnost kao Oblak. Svjetlosnim je godinama ispod Slovenca.

Da, teško je živjeti svaki dan u sjeni ponajboljega golmana svijeta i mjeriti se s takvim asom. Ali Grbić nije ni razočarao i zaslužio je šansu. Iako će bitka za tri mjesta na SP-u u Kataru biti žestoka, zasad je HNL trojac Livaković, Kalinić, Ivušić u prednosti.

Osijek ugostio Lokomotivu u 36. kolu HT Prve lige

- Jan je jako dobar čovjek i jedan od najboljih golmana na svijetu. On mi pomaže da se u glavi bolje spremim. Nije lako, stotinu puta sam razgovarao s njim. On mi je važan ovdje, zajedno s trenerom vratara i trenerom Simeoneom. Također mi pomaže i Stefan Savić. On i Oblak su legende ovdje, dugo su u klubu - rekao je Grbić nakon Celte.

Grbić je ove sezone brabio u tri utakmice i primio je tri gola. Prošle je sezone branio 29 za Lille, ali nakon 6. veljače i potopa 5-1 od PSG-a ni minute.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI O UTAKMICI DINAMO - MILAN

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna