Obavijesti

Sport

Komentari 57

Marca: Transfer je neizbježan, ali Modrićev potez ne pomaže

Marca: Transfer je neizbježan, ali Modrićev potez ne pomaže
1

Modrićev potez pokazuje nepoštovanje prema klubu i nije dobar za pregovore, piše Marca, ali tvrdi da će pregovori biti uspješni. Lukini agenti danas dolaze u Madrid

VIDEO

Novi dan donosi i novi nastavak sapunice o Luki Modriću. U epizodi od ponedjeljka Marca piše da je transfer hrvatskog nogometaša u Real pitanje vremena, a Telegraph navodi da će se Modrićevi agenti danas naći s Madriđanima.

Komentator Marce Ruben Jimenez piše da i u Realu i u Tottenhamu znaju da je transfer neizbježan, ali sljedeći će korak ipak morati napraviti "kraljevski klub". Londonski klub i dalje nije zadovoljan financijskom ponudom španjolskog prvaka. Već se danima spominje da Spursi traže 45 milijuna eura, a Real zasad nudi "samo" 30. Predsjednik Tottenhama Daniel Levy je voljan pregovarati, ali Real će ipak, tvrdi Marca, morati poboljšati ponudu.

"Ono što apsolutno ne pomaže je što Modrić nije otputovao s ostatkom momčadi na turneju u Sjevernu Ameriku. Tottenhamu nije dobro sjela njegova odluka da ne trenira sa suigračima, pa ga je izbrisao s popisa putnika u SAD. Modrićev potez pokazuje nepoštovanje prema klubu i nije dobar za pregovore", navodi autor, ali ipak zaključuje kako logika nalaže da će 26-godišnji veznjak do kraja ljeta završiti na Santiago Bernebeuu.

AS, pak, ističe da je menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas bacio oko na dvojicu igrača iz Realova omladinskog pogona i volio bi jednoga od njih uključiti u Modrićev transfer. Radi se o Jeseu (19) i Joseluu (22). Ovaj potonji trenutno pregovara s Hoffenheimom, a Real za njega traži deset milijuna eura. Nije nerealno da bi mogao završiti u Tottenhamu, za razliku od Jesea, najboljeg strijelca i igrača nedavnog Europskog U19 prvenstva. Na njega Madriđani ozbiljno računaju u budućnosti zbog čega u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 40 milijuna eura, što prelazak na White Hart Lane čini nemogućim.

U nastavku članka AS navodi izjavu Villas-Boasa kako je predsjednik Levy ljut na Modrića što se nije pojavio u Los Angelesu gdje je trebao odraditi barem promidžbene aktivnosti.

Engleski Telegraph ističe da bi Modrićeva budućnost mogla biti jasnija nakon današnjeg sastanka agenata hrvatskog nogometaša s predstavnicima Reala. Očekuje se da će Modrićevi predstavnici pokušati uvjeriti Madriđane da povećaju ponudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki