Sport

Komentari 78

Marić odgovorio Jakobušiću: Čvrsto stojim iza sudaca, za te pritiske nemam razumijevanja!

Marić odgovorio Jakobušiću: Čvrsto stojim iza sudaca, za te pritiske nemam razumijevanja!

Pokrenuli smo neke procese, ali očekivati rezultate u tako kratkom vremenu nije normalno pa molim malo strpljenja, rekao je šef sudaca HNL-a nakon prozivke s Poljuda

Mogu reći da sam nazvao Brunu Marića i rekao sam mu da je uspjeh da nemam njegov broj, a njegov je neuspjeh što sam ga nabavio. Ali moj način nije takav, no činjenica da smo vidjeli u prošlosti da klubovi napišu nešto prijeteće, a ne potpišu se oni imenom i prezimenom. Vidjeli smo da dopredsjednici HNS-a smjenjuju druge predsjednike HNS-a. Možemo i mi biti glasni, a ako se mi zaderemo, čut će se. Činjenica da nas nema tamo, ali zauzet ćemo stav jer trebamo biti u tijelima HNS-a, ali ne pod svaku cijenu.

Rekao je to na konferenciji za medije prilikom predstavljanja novog trenera Valdasa Dambrauskasa Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić. I izazvao ljutnju u Hrvatskom nogometnom savezu.

Prozvani predsjednik Sudačke komisije odgovorio je za Novu TV.

lukša jakobušić

- Nikakav problem nije mi komunicirati s predsjednicima klubova, bilo kojega kluba. Svaka konstruktivna rasprava moja je obveza - rekao je Bruno Marić pa nastavio:

- Ali pritisak na suce neće naići na moje razumijevanje. Čvrsto stojim iza svojih sudaca. Pokrenuli smo neke procese, ali očekivati rezultate u tako kratkom vremenu nije normalno pa molim malo strpljenja.

Najčitaniji članci