Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Marijan Pušnik kao Ćiro: Ljudi, dođite nam na trening Hajduka

NEMA TAJNI Novi trener Hajduka Marijan Pušnik imat će otvorene treninge, vjeruje da se igrači neće ‘šlepati’ pred očima navijača. Dobit će veliki angažman igrača zbog punih tribina na treningu

Marijan Pusnik
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
40 komentara

Neka navijači dođu, nemam što kriti. Bolje je da sami vide tko je i koliko dobar te zašto netko igra, a netko sjedi na klupi, rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

Započinju, eto, danih otvorenih vrata na Poljudu, ali ne samo kad je riječ o dolascima i odlascima igrača nego doslovno.

Novi Hajdukov trener Marijan Pušnik posegnuo je za prokušanim receptom Ćire Blaževića. Za sve navijače otvorit će vrata treninga kako bi se navijači uvjerili u ono što se radi.

- Kod mene nema tajni, svi će sve moći vidjeti - kazao je novi trener Hajduka, koji je potpuno promijenio dosadašnju praksu svojih prethodnika, Burića, Tudora, Krstičevića...

Na Ćirine treninge dolazilo je i po 2000 navijača i ma što mislili o tom potezu, posve je jasno kako će igrači puno ozbiljnije prionuti treningu kad ih s tribine gleda nekoliko tisuća navijača. Kako se radi, Torcida će moći vidjeti 8. lipnja, za kad je zakazano prvo okupljanje momčadi.

Naši partneri pišu
Message