Obavijesti

Sport

Komentari 21

Marijan Vlak: Andrijaševića je otjerao Kranjčar, ne struka...

Marijan Vlak: Andrijaševića je otjerao Kranjčar, ne struka...
1

Ostavili smo 28 igrača, među kojima je bio Franko Andrijašević. Sljedeći dan saznao sam da Franko više nije dio prve momčadi, da je to bila Cicina odluka, rekao je Marijan Vlak..

VIDEO

Maksimiru traje međusobno prepucavanje. I to na temu - Franka Andrijaševića. Najbolji igrač Prve HNL briljira u dresu Rijeke, tako zadaje velike probleme struci hrvatskog prvaka. Koja ga nije prepoznala, već doslovno "poklonila" najvećem rivalu u borbi za naslov prvaka...

Zlatko Kranjčar za odlazak Andrijaševića na Rujevicu prozvao je klupsku politiku i tadašnjeg sportskog direktora Dinama Marijana Vlaka, a u suprotnom je smjeru stigao i brzi odgovor. Franko Andrijašević je tako uspio posvaditi dva velika prijatelja, dvije legende modroga kluba...

- Otpis Franka Andrijaševića bila je isključiva odluka tadašnjeg trenera Zlatka Kranjčara. Nakon povratka s ljetnih priprema imali smo u rosteru 35 igrača i bilo je logično da skratimo popis. Odrekli smo se Ježine, Radonjića, Muse, Šovšića - rekao je Vlak, pa dodao:

- Ostavili smo 28 igrača među kojima je bilo ime Franka Andrijaševića. Sljedeći dan došao sam na trening i saznao da Franko više nije dio prve momčadi i da je to bila odluka Zlatka Kranjčara nakon što je odradio razgovor 'oči u oči' s Andrijaševićem.

Marijan Vlak je nastavio:
- Što je bilo na tom razgovoru, ne mogu znati, ali pretpostavljam da mu je trener objasnio kako ga ne vidi u svojim planovima. Dakle, struka je ta koja je ostavila Andrijaševića u prvoj momčadi, dok se trener samoinicijativno odrekao njegovih usluga.

Andrijašević je tada mogao u inozemstvo...
- Potom je stigla ponuda Maccabija koju je Franko odbio, da bi se zatim Rijeka uključila u tu priču i završilo je kako je već završilo. Ovdje je bitno naglasiti kako transferi Leškovića u Dinamo i Andrijaševića u Rijeku nemaju poveznice! To su dva zasebna posla. To je jedina istina o Franku Andrijaševiću i ne vidim više bilo kakvu potrebu iznositi je ponovno u medije" završio je Vlak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome