Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Marijan Vlak: Andrijaševića je otjerao Kranjčar, ne struka...

Ostavili smo 28 igrača, među kojima je bio Franko Andrijašević. Sljedeći dan saznao sam da Franko više nije dio prve momčadi, da je to bila Cicina odluka, rekao je Marijan Vlak..

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
21 komentara

Maksimiru traje međusobno prepucavanje. I to na temu - Franka Andrijaševića. Najbolji igrač Prve HNL briljira u dresu Rijeke, tako zadaje velike probleme struci hrvatskog prvaka. Koja ga nije prepoznala, već doslovno "poklonila" najvećem rivalu u borbi za naslov prvaka...

Zlatko Kranjčar za odlazak Andrijaševića na Rujevicu prozvao je klupsku politiku i tadašnjeg sportskog direktora Dinama Marijana Vlaka, a u suprotnom je smjeru stigao i brzi odgovor. Franko Andrijašević je tako uspio posvaditi dva velika prijatelja, dvije legende modroga kluba...

- Otpis Franka Andrijaševića bila je isključiva odluka tadašnjeg trenera Zlatka Kranjčara. Nakon povratka s ljetnih priprema imali smo u rosteru 35 igrača i bilo je logično da skratimo popis. Odrekli smo se Ježine, Radonjića, Muse, Šovšića - rekao je Vlak, pa dodao:

- Ostavili smo 28 igrača među kojima je bilo ime Franka Andrijaševića. Sljedeći dan došao sam na trening i saznao da Franko više nije dio prve momčadi i da je to bila odluka Zlatka Kranjčara nakon što je odradio razgovor 'oči u oči' s Andrijaševićem.

Marijan Vlak je nastavio:
- Što je bilo na tom razgovoru, ne mogu znati, ali pretpostavljam da mu je trener objasnio kako ga ne vidi u svojim planovima. Dakle, struka je ta koja je ostavila Andrijaševića u prvoj momčadi, dok se trener samoinicijativno odrekao njegovih usluga.

Andrijašević je tada mogao u inozemstvo...
- Potom je stigla ponuda Maccabija koju je Franko odbio, da bi se zatim Rijeka uključila u tu priču i završilo je kako je već završilo. Ovdje je bitno naglasiti kako transferi Leškovića u Dinamo i Andrijaševića u Rijeku nemaju poveznice! To su dva zasebna posla. To je jedina istina o Franku Andrijaševiću i ne vidim više bilo kakvu potrebu iznositi je ponovno u medije" završio je Vlak.

Naši partneri pišu
Message