Obavijesti

Sport

Komentari 31

Mariju Mandžukiću Vatrena krila: Samo nebo je granica

Mario je uvjerljivo slavio s 9699 glasova, Pletikosa je bio drugi s 1958. Nagradu 'Mlada nada', koja se dodjeljuje najvećoj nadi našeg nogometa, dobio je Radošević

VIDEO

Mario Mandžukić dobio je nagradu Vatrena krila, ali je nije mogao osobno primiti. Bayern ga nije pustio pa trofej za najvatrenijeg reprezentativca, koju dodjeljuje udruga navijača 'Uvijek vjerni' u suradnji s 24sata, umjesto njega je preuzeo izbornik Igor Štimac.

- Nažalost, do zadnjeg trenutka smo uvjeravali vodstvo Bayerna u važnost svega ovog, no njima je važnija utakmica za par dana pa ne puštaju igrače. Mario je od srca zahvalio na nagradi koju je zaslužio, zahvalio je i suigračima jer oni su doveli do toga da bude ono što je danas - rekao je Štimac i dodao osobne dojmove:

- Mogu samo reći da je zadovoljstvo imati pod sobom takve igrače, ali i ljude, u ovakvom okruženju i atmosferi koju stvaramo, samo nebo je granica.

Super Mario je uvjerljivo slavio s 9699 glasova, Pletikosa je bio drugi s 1958 glasova. Spasio je Wolfsburg, prešao u Bayern i zabio tri gola na Euru.

Čitatelji 24sata dobili su dresove reprezentacije, točnije njih 10, a jedan od njih aktivno je sudjelovao i u dodjeli nagrada. 

Nagradu 'Mlada nada', koja se dodjeljuje najvećoj nadi našeg nogometa, ove godine dobio je vezni igrač Hajduka Josip Radošević (18). 

Nagradu Vatrena krilca koja se dodjeljuje za promociju sporta i fair-playa dobio je legendarni vaterpolist Dubravko Šimenc.

- Praznik je svaki put kada igra Hrvatska - rekao je Šimenc.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše