Obavijesti

Sport

Komentari 8

Marin Brbić: Nije me strah, u Hajduku sam, a ne na Titanicu

Marin Brbić: Nije me strah, u Hajduku sam, a ne na Titanicu
1

Novi predsjednik Hajduka Marin Brbić otkrio je kako bi Hajduk mogao u stečaj ako ne prebrode krizu. Kaže kako očekuje da se Hajduk svake godine bori za vrh lige

VIDEO

Predsjednika Hajduka dobili smo jučer na putu za Pulu, gdje je Hajduk otvarao prvenstvo protiv Istre, nakon što im je u zadnji čas skinuta suspenzija zbog 'slučaja Rukavina'. Prigodno, iz zvučnika se čuo stari hit Queena 'show must go on'.

Hoće li se 'show Hajduk' nastaviti?

- Naravno da hoće. Učinit ćemo sve da se nastavi i to u izdanju kakva pamte generacije navijača, jer Hajduk živi vječno.

Jeste li zadovoljni prvim danima na novom poslu?

- Naravno, pobijedili smo Skonto 2-0.

Ipak, nisu vas svi dočekali raširenih ruku.

- Nadzorni odbor koji me izabrao, dočekao me raširenih ruku. Oni koji me nisu birali, to je njihova stvar. Vjerujem da ćemo uskoro uspostaviti suradnju.

Je li vas strah?

- Nimalo. Pa nisam na Titanicu, nego u Hajduku, iza kojeg stoji vojska navijača.

Je li Jako Andabak nepravedno optužen da vas gura kako bi preuzeo Hajduk?

- Naravno da je. Prvi korak za moju prijavu na natječaj nije napravio on, nego Ljubo Pavasović – Visković. On je to nevoljko prihvatio jer me izgubio za svoju firmu.

Hoće li Hajduk u stečaj? 

- Situacija u Hajduku se može uspješno riješiti u par mjeseci, pod uvjetom da prebrodimo krizu. Ako nju ne riješimo, nećemo izbjeći stečaj.

Osjećate li da vam novo vodstvo HNS-a pruža ruku podrške?

- Hajduk je hrvatski klub, dio je HNS-a i nema nikakvog razloga da ratujemo s HNS-om. Sa svakim se mora razgovarati i rješavati probleme. Evo i Torcida je pokazala svijest, nijedna baklja nije bačena u teren i nadam se da ćemo nastaviti istim putem i dalje, da nećemo dalje dobivati kazne.

U prošlosti se Hajduk često žalio na suđenje, kako riješiti odnose sa sucima?

- Stvari treba rješavati razgovorom. Pogreške koje su se događale u prošlosti ne moraju biti namjerne. Možda ih u budućnosti neće ni biti ako budemo razgovarali.

Što očekujete od susreta s Interom?

- Očekujem najprije da prođemo Skonto, a onda će biti spektakl, kakav obično bude u Splitu kad gostuje neka velika momčad. Lani smo morali platiti da nam dođe Barcelona, sada nam Inter dolazi besplatno. Naravno da bih bio presretan da ih eliminiramo, ali budimo realni, bit će to malo teža zadaća.

Što od Hajduka možemo očekivati u prvenstvu?

- Očekujem borbu za vrh ljestvice. Ne očekujem da budemo prvaci, ne bih bio nezadovoljan ni drugim mjestom, pod uvjetom da do samoga kraja budemo u utrci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
Preminuo je 18-mjesečni sin Francisa Ngannoua. 'Dozivao sam ga, ali mi ne odgovara...'
TRAGEDIJA U OBITELJI SLAVNOG BORCA

Preminuo je 18-mjesečni sin Francisa Ngannoua. 'Dozivao sam ga, ali mi ne odgovara...'

Prerano za odlazak, ali ipak ga nema. Moj mali dječak, moj prijatelj, moj partner Kobe bio je pun života i radosti. Sada leži bez života, napisao je Ngannou