Obavijesti

Sport

Komentari 74

Čilić je brzoplet poput Sandre Perković: Kriv je jer nije pazio

Čilić je brzoplet poput Sandre Perković: Kriv je jer nije pazio
4

Napravio je istu pogrešku kao Perković. Ne možeš samo tako popiti nešto što ti uvali trener ili majka - rekla je voditeljica programa nutricionizma pri HOO-u

VIDEO

E Marine, crni Marine! Zašto me nije nazvao? Pa ne može majku slati u ljekarnu i piti sve što mu padne na pamet, komentirala je Mimi Vurdelja zadnji dopinški slučaj u hrvatskom sportu.

Marinu Čiliću ponestalo je glukoze tijekom turnira u Münchenu. Poslao je majku u ljekarnu, a ona mu je donijela preparat sličan onome koji je prije koristio. Sličan, jer je osim glukoze progutao i supstance (doduše u tragovima) koje su zabranjene profesionalnim sportašima.

- Ima moj telefon. Ne znam zašto me nije nazvao i pitao. Napravio je istu pogrešku kao Sandra Perković. Ne možeš samo tako popiti nešto što ti uvali trener ili majka - rekla je voditeljica programa nutricionizma pri Hrvatskom olimpijskom odboru.

- Marina poznajem od njegove 10. godine. Dobar je dečko, ne vjerujem da je ovo uzeo namjerno, ali zašto bi i razmišljao o tome kad je laik. Na njemu je da igra tenis, a na meni da mu kažem što smije, a što ne smije piti - rekla je Mimi Vurdelja koja surađuje s HOO-om već 20 godina.

Najbolji hrvatski tenisač nije ništa skrivao od ITF-a te će ga vjerojatno kazniti blažom kaznom, onom od tri mjeseca zabrane igranja.

- To je valjda posljednja opomena za sve ostale naše sportaše - zaključila je Vurdelja.

Vincent Stavaux, Marinov menadžer, poručio je SMS-om da njegov štićenik u ovom trenutku ne želi ništa komentirati. Čeka se vjerojatno Međunarodni teniski savez sa svojim službenim izvještajem iz Londona.

Sandru ‘zeznuo’ trener Ivančić

Krivac sam ja, često je vikao Ivan Ivančić, sad već bivši trener Sandre Perković. Dao joj je preparat s metilheksanaminom. Kažnjena je sa šest mjeseci.

Nije dopingiran, nego bolestan...

Plivač Marko Strahija bio je suspendiran na dvije godine, ali se ispostavilo da u svojem organizmu ima tumor, a ne nedopuštena sredstva. 

Simon pozitivan na indapamid

Košarkaš Krunoslav Simon bio je 2009.  godine pozitivan na diuretik indapamid. Uzeo ga je zbog problema s krvnim tlakom, ali nije se posavjetovao.

Vasilj i Čagalj suspendirani

Nogometaš Istre 1961 Igor Čagalj bio je pozitivan na deksametazon u prosincu 2012., a istodobno je pao i nogometaš Zadra Ivan Anton Vasilj.

Odbojkaši ‘pali’ na marihuani

Krajem 2012. suspendirano je nekoliko odbojkaša zbog dopinga. Toni Skelin, Ivan Đorđević i Anton Brnečić “pali” su na kanabinoid THC.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu