Obavijesti

Sport

Komentari 16

Marin Čilić: Nisam igrao loše, ali Kei Nishikori je bio bolji

Marin Čilić: Nisam igrao loše, ali Kei Nishikori je bio bolji
1

On je ključne poene igrao bolje od mene. Jasno da nije dobar osjećaj izgubiti u 1. kolu kao branitelj naslova, ali mislim da nisam igrao tako loše, rekao je Čilić

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić priznao je da ga je 21-godišnji Japanac Kei Nishikori zasluženo pobijedio sa 4-6, 7-6(0), 6-2 u ogledu 1. kola ATP turnira u Chennaiju…

Tim je porazom Čilić ispustio priliku dohvatiti hat-trick na turniru u Chennaiju, na kojem je u protekle dvije godine dva puta bio pobjednik.

- Nisam osjećao nikakav pritisak u smislu pokušaja osvajanja treće uzastopne krune na ovome turniru. O tome čak nisam niti razmišljao. Moj jedini cilj je bio pripremiti se za novu sezonu – izjavio je Čilić, 14. igrač na svjetskoj rang-ljestvici, koji je pretrpio drugi uzastopni poraz, nakon lanjskog na US Openu u pet setova u 2. kolu, u trećem međusobnom susretu s Nishikorijem.

- On je ključne poene igrao bolje od mene. Jasno da nije dobar osjećaj izgubiti u 1. kolu kao branitelj naslova, ali mislim da nisam igrao tako loše – dodao je Čilić.

Kei Nishikori, 98. igrač na ATP ljestvici, nedavno je kao posebnog savjetnika uključio u svoj tim slavnog američkog trenera Brada Gilberta, koji je nakon igračkog umirovljenja 1994. godine vodio Andrea Agassija od 1994. do 2002., Andyja Roddicka 2002. i 2004. godine, te Andyja Murrayja 2006. i 2007. godine.

- Brad mi se neće priključiti do sljedećeg tjedna. Pobjeda nad braniteljem naslova je odličan način za početak nove sezone. Bio sam dosta nervozan, ali igrao sam jako dobro. Ove godine sam odlučan u namjeri da popravim mnoge stvari u svom tenisu. Moram bolje servirati, ne smijem više promašivati toliko lagane lopte i raditi ludosti na terenu koje sam ranije radio. Moram priznati da nisam niti gledao ždrijeb dalje od Čilića, ali svatko može igrati dobro i siguran sam da će mi već sljedeći meč opet biti težak – izjavio je Nishikori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"