Obavijesti

Sport

Komentari 0

Marković: Ovo je odlučujuća utakmica; Bilić: Nije ključna

Marković: Ovo je odlučujuća utakmica; Bilić: Nije ključna
1

Ovo je za nas odlučujuća utakmica, ako dobijemo prolazimo. Biliću nije biti ili ne biti, nema šanse da se nešto dogodi ako ne dobijemo, kaže Vlatko Marković

VIDEO


Hrvatska nogometna reprezentacija skupila se jutros na Plesu, a prije odlaska na put za Izrael družili su s novinarima. Nekima je dobar i bod, nekima tri, ali svi su uvjereni da neće izgubiti. 


- Ja bih osobno bio zadovoljan i bodom. Izrael je izrazito domaćinska ekipa, mislim da nije opasno što razmišljamo o  bodu. Najvažnije je ne izgubiti, tako ostajemo u igri za prolaz dalje. Oni imaju kvalitete bez obzira što neće igrati Benayoun. Mislim da ne postoji tolika kriza napadača u reprezentaciji, ali nema veze, neka sutra zabije branič gol i mi dobijemo 1-0 - rekao je Ivica Olić.


Izbornik Slaven Bilić dijeli slično mišljenje.


- Spremni smo i zdravi, izvanredno smo trenirali. Mirni smo i koncentrirani. Nama nedostaju tri važna igrača (Srna, Jelavić, Petrić), ali ja sam zadnji koji se treba žaliti nakon što smo ovako dobro trenirali. Benayoun je Benayoun, ali to bi za njih mogao biti pozitivan šok što ne igra. Drugi će se htjeti dokazati. Tri boda bi nas digla, a bod ostavio u dobro poziciji. Ova utakmica nije sudbonosna. Njihov trener Fernandez je defenzivac i vjerojatno će igrati na kontre i polukontre, ali što god odlučili većina ipak ovisi o nama.


Predsjednik Saveza Vlatko Marković, čuva leđa Slavenu i tvrdi kako neće dobiti otkaz ni u slučaju poraza.


- Ovo je za nas odlučujuća utakmica, ako dobijemo prolazimo dalje. Biliću ovo nije biti ili ne biti, on puno znači za ovu vrstu, i nema šanse da se nešto dogodi ako ne dobijemo. 


Eduardo da Silva vjerojatno će početi od prve minute i zbog dobrih igara u Šahtaru od njega se očekuje puno. Izraelu je prije četiri godine zabio hat-trick.


- Očekujem našu dobru igru i pobjedu, mi ćemo dati maksimum iako neće biti lako. Oni rijetko gube kod kuće no odgovara nam što će igrati otvoreno, to bi trebala bit naša velika šansa. 

Strinić će vjerojatno početi na lijevom beku iako je Pranjić otvoreno rekao da očekuje da bude u početnoj postavi.


- Bit će nam lakše nego protiv Grčke. Izraelci neće igrati bunker i tu vidimo svoju priliku - rekao je Pranja.


Kapetana Srne neće biti pa će vrpcu vjerojatno preuzeti Šimunić.


- Iako Srna ne igra, mislim da u obrani neće biti problema i idemo po tri boda - rekao je Joe.


Utakmica na Ramat Ganu počinje u 21 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše