Obavijesti

Sport

Komentari 4

Medveščak kaznio Roberta Kristana s 5 tisuća kuna

Medveščak kaznio Roberta Kristana s 5 tisuća kuna
1

Golman 'medvjeda' Kristan kažnjen je zbog vožnje u pijanom stanju nakon koje je priveden u policiju na triježnjenje, priopćio je njegov klub Medveščak

VIDEO

Hokejaški klub Medveščak objavio je priopćenje povodom nedavnog incidenta u kojem je sudjelovao njegov vratar Robert Kristan koji je priveden zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Slijedom prekršaja koji je Kristan počinio u noći s 23. na 24. veljače u Zagrebu, Stegovna komisija KHL Medveščak Zagreb u sastavu Ivan Tolić, Dragutin Ljubić i Antonio Zujić, u dogovoru s vodstvom kluba, donijela je sljedeću odluku:
"Stegovna komisija KHL MEDVEŠČAK Zagreb vrlo je ozbiljno pristupila ovom slučaju te je nakon pomne diskusije s vodstvom kluba i sagledavši sve činjenice, uzevši pritom u obzir sportske vrijednosti, rezultate i zalaganje igrača tijekom sezone, donijela odluku kako će vratar KHL MEDVEŠČAK Robert Kristan temeljem predmetnog događaja i zbog nesportskog ponašanja ususret odlučujućim utakmicama doigravanja biti kažnjen jednokratnom novčanom kaznom od 5.000,00 kuna.
Razlozi odluke Stegovne komisije, kao i tijek rasprave o istoj, klupska su poslovna tajna i detalji iste neće biti predočeni javnosti.   Stegovna komisija i vodstvo kluba još jednom ističu kako niti u jednom slučaju ne odobravaju nesportsko ponašanja vratara momčadi Roberta Kristana, te i dalje otvoreno provode nultu toleranciju na slučajeve nesavjesnog i nesportskog ponašanja igrača, u ovom slučaju na igračevo neodgovorno upravljanje vozilom u alkoholiziranom stanju te nesportsko ponašanje ususret odlučujućim utakmicama doigravanja! 
Vodstvo kluba u potpunosti će podržati Kristana u njegovom povratku u momčad i sudjelovanju u sportskim uspjesima do kraja sezona i u budućnosti."
Ted Sator, trener momčadi KHL MEDVEŠČAK, o vlastitom stegovnom postupku protiv igrača Roberta Kristana, odlučuje osobno u dogovoru sa svojim sportskim timom.  Novčani iznos kojim je kažnjen Kristan klub će iskoristiti za kupovinu ulaznica kojima će darovati navijače koji će organiziranim autobusom putovati na četvrtu utakmicu doigravanja u utorak, 2. ožujka u Grazu.
Izjavu povodom prekršaja dao je i sam Kristan.
"Doista nema isprike za moje ponašanje u noći sa srijede na četvrtak. Stoga se želim iskreno i otvoreno ispričati vodstvu kluba, treneru, igračima iz momčadi, javnosti i osobito svim navijačima KHL Medveščak Zagreb.   
U potpunosti sam svjestan svoje uloge kao vrhunskog i profesionalnog sportaša koji treba biti uzor mnogima, osobito mladima.  Dozvolite mi da vas ovim putem uvjerim i obećam kako se to više nikada neće dogoditi. Više od svega je neodgovorno i osuđujuće voziti u pripitom stanju i ovim putem upozoravam sve i molim na razumno ponašanje u takvim opasnim situacijama kako za vozača tako i za druge osobe u prometu.
Upozoravam sve vozače da ukoliko izlaze i konzumiraju alkohol, ne sjedaju za upravljač vozila već da jednostavno koriste taksi ili gradski prijevoz. Nadam se kako će ova cijela neugodna situacija ostati iza mene i kako ću i dalje biti čvrsta osovina Medveščakove momčadi do kraja sezone, a svakako se nadam i u budućnosti. Zahvaljujem svima na razumijevanju i potpori ." 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika